Luksusvillaer.

I denne boligkategorien inngår det de største og de flotteste husene på Kreta. De fleste av disse boligene er brukte. Ved et salg av hus i denne kategorien, vil normalt hus og tomt bli gjennomgått av kjøper og selger slik at eventuelle feil og mangler utbedret føre overtakelse. Størrelsen på slike hus vil være fra 160 m2 til over 400 m2. Tomtene vil normalt være på fra 2.000 m2 opp til 6.000 m2. Beliggenheten for slike eiendommer er gjerne nære havet og med veldig fin og usjenert havutsikt.

Vi har eiendommer i denne klassen stort sett beliggende enten på Akrotiri halvøyen eller i Agios Nikolaos/Elounda området. Fra Akrotiri området er det ca. 15 min kjøring enten til flyplassen eller til Chania by. Fra Agios Nikolaos/Elounda området er det ca. 1 times kjøring til Heraklion by eller flyplassen der.

Alle eiendommer i denne kategorien selges med ferdig utviklet tomt, med basseng og beplantete hageområder. En del har varme installert i bassenget sitt. Normalt vil hele tomten være inngjerdet og flere parkeringsplasser tilgjengelig. Den tekniske standard er normalt meget høy og denne type eiendommer selges som regel fullt møblert og utstyrt. Ofte er mye av møblene spesialtilpasset den enkelte villa og rom.

Prisnivået på luksusvillaer i vårt sortiment ligger fra 600.000 euro oppover.

 

Flott villa på 200 m2, 50 m fra stranden, og 13 km øst for Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: LVI051

Flott plassert luksusvilla, 50 meter fra nærmeste strand. Villaen er på 200 m2 og tomten på 800 m2. Den er bygd i to etasjer og inneholder 5 soverom og 4 bad, stort kjøkken, stue og spisestue, en stor garderobe og et lagerrom. I hagen finns det et svømmebasseng. Villaen selges fullt møblert og utstyrt som kan besiktiges ved gjennomgang av villaen.

Prisantydning: 832.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer som utgjør ca. 9 % av salgspris. kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius.

Bilder Detaljbeskrivelse

Luksusvilla på 198 m2, med 3 soverom og 3 bad, på Kretas sørkyst.

Kretaestate salgskode: LVI032

Fantastisk villa, på Kretas sørkyst, rett ved landsbyen Agia Galini.Villaen er på 198 m2, og bygd i to etasjer, på en tomt på 4.237 m2. Både villaen og tomten er utført i meget høy standard. I villaen er det et stort kjøkken med både gassovn og elektrisk ovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Det er installert aircondition og gulvvarme i alle rom. Vidre inneholder villaen stor spisestue og en stue med takhøyde på 5.5 meter. 3 soverom og 3 bad og walk in garderobe. Store vinduer med 3-glasslag, satelitt TV og 3 automatiske markiser. Lager, utstyrsrom og vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Elektrisk portåpner inn til tomten. Automatisk vanningssystem, flott opparbeidet hage, nødgenerator for strømtilførsel ved strømbrudd på nettet. Fantastisk svømmebasseng på 13m *4m. Fra bassenget er det en fantastisk utsikt over havet nedenfor. Til havet er det ca. 3 km og til landsbyen Agia Galini er det ca. 4 km.

Prisantydning: 867.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Luksusvilla på 320 m2, med 6 soverom og 3 bad, nære Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: LVI032

Dette er en flott villa som egner seg godt foe utleie. Huset har to separate leiligheter, en i andre etasje og en i tredje etasje. Bege har to soverom. I første etasje finns det enda en leilighet med 2 soverom som egner seg best som eiers leilighet, på bildet er det steinveggen. I kjelleren er det garasje, 3 lagerrom og et vaskerom. Eieren har fått godkjent en såkalt gresk utleie lisens. EOT-Lisens, så utleien kan gjøres helt lovlig. Ned til havet er det ca 1 km og inn til Rethymnon by, er det ca. 15 km. Dette kan være en god investering, for de som ønsker å drive med utleie.

Prisantydning: 676.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Fantastisk villa på 260 m2, med 3 soverom og 3 bad, nære Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI029

Villaen er på 260 m2 og bygd i to etasjer på en tomt på 1441 m2. Villaen inneholder følgende rommoppdeling: Åpen planløsning mellom kjøkken, spisestue og stue. 3 soverom, 3 bad, 1 toalettrom og et lagerrom. Egen garasje. Tomten ligger i et skråning ned til havet. På toppen av tomten ligger villaen med bassengområdet og soleplasser. Nede ved starnkanten er det et anda finer oppmurt soleområde. Teknisk og design standar er gjennomgående meget høy. Inn til Agios Nikolaos er det ca 5 km.

Prisantydning: 884.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Fire meget flotte og velutstyrte villaer i Tersanasas på Akrotiri halvøya.

Kretaestate salgskode: LVI003, LVI004, LVI005 OG LVI006.

Disse 4 luksusvillaene var bygd ihh. til markedets beste standard, og prosjektet er bygd på en av de flotteste tomtene i området. Hver villa er på 200 m2 ,og har 4 soverom og 5 bad, med en tomt på 2.000 m2. Stort svømmebasseng i hagen, utegrill, hellelagt store deler av hagen.Fra uteområdet er det en fantastisk utsikt mot havet på nord og vest og inn mot Chania by. Parkeringsplass til flere biler. Felles tennisbane. Villaene selges fullt møblert og utstyrt. Alt inventar og utstyr er av meget høy standard. Villaene har primært vært bygd med henblikk på utleie. Hver villa er også lisensiert med gresk turistorganisasjons EOT godkjenning, hvilket betyr at disse luksusvillaene kan leies ut lovlig.

Mer Informasjon

Helt ny moderne villa på 270 m2, med 5 soverom og 5 bad,
beliggende 200 m fra havet, på halvøya Akrotiri.

Kretaestate salgskode: LVI015

Dette er en helt ny villa, ferdigstilt i april 2013, på 270 m2. Designet er meget moderne i uttrykksformen og passer flott til beliggenheten av tomten. Fra tomten er det en fantastisk utsikt mot havet i nord, vest og øst og ikke noe som blokkerer den. Det er ca. 200 meter ned til havet, fra tomten, dette området er fredet og vil derfor ikke bli brukt til byggeformål.
Villaen er bygd i to etasjer og har 5 store soverom, 5 bad, to stuer, spisestue og flott kjøkken, eget vaskerom, walk – in garderobe, tekniske rom og parkeringsplass til minst 10 biler. Tomten er på 4.000 m2 og er fullt opparbeidet med asfalt på parkeringsområde, gress, store flislagte områder. Hagen er beplantet med blomster, busker, trær og diverse pyntegjenstander. På villaens nordside er det bygget et meget stort og flott basseng.     
Tomten ligger i utkanten av landsbyen Kombari. Denne landsbyen er relativt nybygd fungerer som en universitets bydel, for Chania området. Universitetet ligger kun 3 km. fra prosjektet. I Kombari finns de fleste typer butikker, barer og tavernaer. Avstanden inn til Chania by er ca. 7 km som tar omtrent 10 minutter å kjøre med bil.
Villaen selges fullt utstyrt og møblert for 10 personer. Alt inventar og utstyr er av meget høy kvalitet.

Villaene har fått Greske turistmyndigheters godkjenning for å drive lovlig utleie, såkalt EOT – Lisens. Etter som utleie av villaer på Kreta har blitt mye mer etterspurt de senere årene, har dette gitt god fortjeneste for de som ønsker å drive med dette. For mer informasjon om utleie, ta kontakt med oss i kretaestate.

Pris: 1 456.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse Inventarliste

Moderne villa på 486 m2, beliggende på Akrotiri.

Kretaestate salgskode: LVI016

En villa for den kresne kjøper.    
Dette er en fantastisk villa med 6 soverom og 4 bad på en tomt som er 4.500 m2 beliggende 200 m fra havet. Utsikten fra tomten er meget flott og ikke minst uhindret, da tomten ligger oppe på en liten åsrygg, hvor det ikke er mulig å bygge foran.
Villaen er bygd i tre etasjer, den har et svømmebasseng på 110 m2 sommer er oppvarmet med solvarme og kan brukes hele året, dersom det er ønskelig. Inne på tomten er det laget parkeringsplass for 12 biler og innendørs garasjer for 3 biler. Hele tomten er ferdig opparbeidet og beplantet med blomster, busker, trær og mange palmer
Villaen var ferdigstilt i år 2001 og ligger i utkanten av området Kalathas. Eieren har totalrenovert hele villaen i 2013/2014. I dag fremstår den i meget god stand.
Kalathas området er relativt nybygd og ligger kun 3 km. fra det nye Chania universitet. I landsbyen Kombari, hvor universitetet befinner seg, finns de fleste typer butikker, barer og tavernaer. Avstanden inn til Chania by er ca. 7 km som tar omtrent 10 minutter å kjøre med bil. Til flyplassen i Chania tar det ca. 15 minutter å kjøre.
Villaen selges fullt utstyrt og møblert for 12 personer. Alt inventar og utstyr er av meget høy kvalitet. Villaen har primært vært bygd og brukt som et utleieobjekt. Egen inventarliste vil bli satt opp ved en besiktning av villaen.
Villaene har fått Greske turistmyndigheters godkjenning for å drive lovlig utleie, såkalt EOT – Lisens. Etter som utleie av villaer på Kreta har blitt mye mer etterspurt de senere årene, har dette gitt god fortjeneste for de som ønsker å drive med dette. For mer informasjon om utleie, ta kontakt med oss i kretaestate.

Prisantydning for luksusvillaen er 2 500 000 euro,
i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

 Bilder Detaljbeskrivelse


Moderne villa på 250 m2 i nærheten av Heraklion.

Kretaestate salgskode: LVI011

Villaen er på 250 m2 bygd i tre etasjer, tomten er på 600 m2 og fullt opparbeidet. Designet på villaen er meget smakfullt og elegant utført. Den inneholder stort kjøkken, stor stue, spisestue, tre soverom, to bad, et ekstra toalettrom, et barrom og et kontor. Nede i kjelleren er det flere tekniske rom. Det hører ikke med svømmebasseng til eiendommen. Det finns også innendørs parkeringsplass og stort lagerrom. Ute i hagen er det laget et eget grillhus med alle fassiliteter for en hyggelig grillkveld. Fra terrassen og hagen er det flott utsikt mot havet som ligger i en avstand av ca. 2 km. Inn til flyplassen og Heraklion by er det hhv. 12 km og 15 km. Til Kretas flotteste 18-hulls golfbane er det kun 20 minutter å kjøre.

Pris: 421.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse


Villa med fantastisk utsiktstomt,ved Agios Nikolaos,
beliggende 200 m fra havet.

Kretaestate salgskode: LVI018

Denne luksusvillaen har en meget flott plassering, med fantastisk utsikt over deler av Agios Nikolaos, Elounda og havet utenfor. Det er ca. et par hundre meter ned til havet. Den er bygget i tre etasjer og inneholder: I første etasje er det en liten leilighet med kjøkken, stue, et soverom og bad. Hoved delen av villaen består av i andre etasje: tre soverom og tre bad. I tredje etasje er det:Kjøkken med åpen løsning til spisestue og stue, direkte utgang til en fantastisk terrasse med en utsikt av de skjeldne.
Villaen er på 278 m2 og tomten er på 1300 m2 og er fullt opparbeidet og beplantet.

Pris: 676.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa på 200 m2, med 3 soverom og 2 bad, i nærheten
av Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI042

Villaen er på 220 m2, og bygd i to etasjer, på en tomt på 3.300 m2. Eiendommen har en fantastisk utsikt mot havet, som det er ca.1 km avstand til. Villaen inneholder en liten vaktmeste bolig og den store hovedboligen. Ute i hagen er det et flott svømmebassen og et barnebasseng. Vidre er det bygget et stort grillhus, med alle slags grill faslilteter. Her er det sitteplass til mange personer. Villaen ligger kun 3 km fra Agios Nikolaos.

Prisantydning: 1.248.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse


Luksusvilla på 180 m2, med 4 soverom og 4 bad, nære Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI027

Villaen er bygd på en totm på 750m2 i to etasjer og har følgende rominndeling:Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. 4 soverom, 4 bad, 1 tolettrom og 1 lagerrom. I hagen finn det et svømmebasseng. Avstanden til havet er ca 300 meter og inn til byen Agios Nikolaos er det ca. 7 km.

Prisantydning: 572.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Luksusvilla på 200 m2, med 3 leiligheter, nære Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI030

Villaen er på 200 m2,i to etasjer, med en tomt på 4.000 m2 og ligger ca 800 meter fra havet. Villaen inneholder 2 store leiligheter begge med to soverom og 1 liten leilighet med 1 soverom. Villaen egner seg godt for utleie eller som et delt eierskap mellom venner eller innen en familie. Tomten er ferdig opparbeidet med stort svømmebasseng og utegrill område.

Prisantydning: 676.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Villa på 110 m2, med 3 soverom og 2 bad, i  nærheten av
byen Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI035

Dette er virkelig en luksusvilla på 320 m2 på en liten tomt, på 350 m2, helt ned ved havet. Eiendommen har også egen brygge. Hele tomten er flott oppbygd og hagen smrt utnyttet. Villaen er bygd i tre etasjer og inneholder i første etasje en flott liten egen leilighet. Andre og tredje etasje er hoved villaen. Den inneholder kjøkken, stue og spisestue. 3 soverom og 2 bad. Et toalettrom og et lagerrom. Flere terrasser og balkonger. Et prakteksemplar av en villa og tomt.

Prisantydning: 1.768.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse


Fantastisk villa på 400 m2, med 6 soverom og 6 bad, med
utsikt mot den berømte øya Spinalonga.

Kretaestate salgskode: LVI036

Villaen er på 400 m2, bygd i to etasjer på en utsiktstomt som er 700 m2. Avstanden til havet er 1 km. Og til nærmeste by, Agios Nikolaos, 15 km. Til landsbyen Elounda er det ca 5 km. Villaen inneholder en liten vaktmester leilighet,kjøkken, stue, soverom og bad. Ellers er resten av huset den store leiligheten og den består av: Stort kjøkken, stor spisestue, meget stor stue. I andre etasje er det 5 store soverom og 5 flotte bad. Terrasser og balkonger.Dersom en tar seg en dukkert i bassenget vil en kun se ret ned på den kjente Lepraøya Spinalonga. Villaen egner også bra for utleie.

Prisantydning: 1.872.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Meget flott villa, på 350 m2, med 7 soverom og 5 bad, 3.5 km
fra Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI038

Villaen er på 350 m2, bygd i tre etasjer, på en tomt som er 4.000 m2 og avstanden til havet er 1 km. Villaen inneholder 7 soverom og 5 bad. Det er bygd en separat vaktmester bolig. I forbindelse med villaen er det også påbygd et stort grillhus, med sitteplass til mere enn 10 personer. Fra tomten er det meget flott utsikt og havet og byen Agios Nikolaos som ligger nedenfor.

Prisantydning: 1.716.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Luksusvilla på 220 m2, nære byen Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI047

Villaen er på 220 m2, og bygd i to etasjer, på en tomt på 3.300 m2. Eiendommen har en fantastisk utsikt mot havet, som det er ca.1 km avstand til. Villaen inneholder en liten vaktmeste bolig og den store hovedboligen. Ute i hagen er det et flott svømmebassen og et barnebasseng. Vidre er det bygget et stort grillhus, med alle slags grill faslilteter. Her er det sitteplass til mange personer. Villaen ligger kun 3 km fra Agios Nikolaos.

Prisantydning: 1.248.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Fantastisk villa beliggende helt ved vannkanten, ved landsbyen Elounda.

Kretaestate salgskode: LVI019

Dette er et prosjekt for de som ønsker de meste gjort klart for sin ferie, uten å tenke på klargjøringen. Som støtte til prosjektet er det tilrettelagt sevise for de fleste bruksområder så som: vask av sengetøy og håndklær, renhold av villaene, utleie av villaene, innkjøp av mat for ankomst til huset ditt, stell av hage og basseng, betaler regnninger. osv.
Villaen selges fullt møblert og utstyrt, alt i de beste kvaliteter. Egen inventar og utstyrsliste vil bli etablert ved en besiktning.
Villaen er bygd i en etasje og inneholder: Kjøkken med åpen løsning mot spisestue og stue, og tre store soverom og tre store bad. Fullt ferdig opparbeidet, hage med et privat svømmebasseng.
Villaen er på 150 m2 og tomten er på 175 m2.

Pris: 1 456.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse