Villaer

I denne boligkategorien inngår det villaer som både er nye og brukte. De fleste villaer som er for salg pr. dato er brukte.

Størrelsen på disse villaene er vanligvis mellom 90 m2 til 250 m2. Tomtene har normalt en størrelse på 1.000 m2 til mere enn 4.000 m2 og fin beliggenhet. Så og si alle eiendommene har svømmebasseng, opparbeidet hage og garasje som standard. Den tekniske standard er også gjennomgående høy. De fleste villaer ligger oftest rett på utsiden av en av landsbyene eller byene i det aktuelle området.

Prisnivået i dagens marked ligger normalt mellom 180.000 euro og 500.000 euro

Eldre enebolig til god pris rett utenfor Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: VIL109

Kort beskrivelse av eiendommen: Enebolig på 131 m2 og tomt på 2123 m2, beliggende 4 km sør for Rethymnon by i utkanten av landsbyen Agia Irini. Boligen inneholder kjøkken med åpen løsning til stue og spisestue, 3 soverom og et stort bad. I kjelleren som ligger over bakkenivå finns det en liten gjesteleilighet på 42 m2, med stue, kjøkken, toalettrom og 2 soverom. Utenfor gjesteleiligheten er det murt opp en utegrill. Huset er på totalt 173 m2. Det tar ca. 5 minutter å kjøre ned til Rethymnon by. Prisen på eiendommen er meget fordelaktig for et stort hus med stor tomt og flott utsikt mot havet og Rethymnon by.

Prisantydning: 156.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Moderne villa med en størrelse på 140 m2 og tomt på 1.200 m2.

Kretaestate salgskode: VIL117

Villaen er relativt nybygd og har et moderne design og den selges til en meget god pris. Det er bilvei helt frem til tomten. Rundt hele tomten er det bygget et solid murgjerdet. Vilaen har følgende rom i første etasje: Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue, et lagerrom og et stort og moderne bad. Fra stuen er det direkte utgsng til en stor terrasse. Andre etasje har følgende rominndeling: Tre romslige soverom hvor alle rommene har tilgang til en balkong. Deler av hagen er ferdig opparbeidet og noen store oliventrær finns inne på tomten. Hele innkjørslen til villaen er brosteins belagt. Fra en av terrassene i andre etasje er det flott havutsikt. Villaen ligger i et fint flatt bondelandskap, med flere koselige landsbyer like ved. Ned til havet er det ca. 5 km.

Prisantydning: 177.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Villa på 120 m2 med 3 soverom og svømmebasseng!

Kretaestate salgskode: VIL111

Villaen er på 120 m2 og inneholder 3 soverom, stort bad, eget kjøkken kombinert stue og spisestue. Direkte utgang til bassengområdet og en stor terrasse.Kjelleren som er på 78 m2 inneholder både garasje og lagerrom. Tomten er på er på 3.000 m2 og det er mulig å bygge yttligere 584 m2 med boligmasse. Eiendommen ligger i et flott landlig område, ca. 5 km fra havet og ca. 16 km øst for Rethymnon by.

Prisantydning: 249.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Godt vedlikeholdt villa på 102m2, til salgs for en meget god pris!

Kretaestate salgskode: VIL112

Fantastisk pristilbud! Villaen er på 102 m2 og inneholder 2 soverom, stort bad, kjøkken med åpen løsning mot stue og spisestue. Huset har et stort lagerrom rett ved kjøkkenet og et ekstra toalettrom. På tomten, som er 560 m2, er det oppført et ekstra hus på 35 m2. Dette huset er ikke ferdig innredet. Villaen selges fullt møblert og utstyrt, kan sees ved besktning. Et godt vedlikehold er fortløpende blitt utført.

Prisantydning: 136.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa på 200 m2, 50 m fra stranden, og 13 km øst for Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: VIL113

Fantastisk pristilbud! Huset har en fin beliggenhet i nærheten av den kjente landsbyen Perema. I denne landsbyen finns det mange butikker, barer, tavernaer og offentlige kontorer. Inn til Rethymnon by er det ca. 25 km og til nærmeste strand ca. 13 km. Området er et typisk bondelandskap med mange små pittoreske landsbyer. Huset er på 119 m2 og inneholder følgende rom: Stort kjøkken, hvor innredningen er laget av tre, stor stue, 3 store soverom og et bad. Fra flere av rommene er det direkte utgang til en stor terrasse. Tomten er på 350 m2 og er ferdig opparbeidet. Her er det plantet busker og trær. Store deler av hagen er steinbelagt. Det er mulig å parkere bilen rett ved tomten.

Prisantydning: 119.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa på 80 m2 selges fullt møblert.

Kretaestate salgskode: VIL114

Villaen ligger ca. 17 km øst for Rethymnon by og ca. 3 km til nærmeste strand. Fra tomten som er på 1.000 m2 er det flott havutsikt og utsikt til Rethymnon by. Villaen er bygd i 2004 og er på 80 m2, og er bygd i 2 etasjer med følgende rominndeling: I første etasje stort kjøkken med åpen løsning mot stueområdet, et soverom og et bad. I andre etasje et soverom og et bad. Villaen selges fullt møblert og utstyrt og kan sees ved besiktning av eiendommen.

Prisantydning: 171.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa på 204 m2, med høy teknisk standard, på Kretas sydkyst.

Kretaestate salgskode: VIL115

Meget flott villa på 204 m2, med høy teknisk standard. Villaen inneholder 3 meget store soverom, med hvert sitt separate bad. Tomten er på 4.400 m2 og ligger ca. 500 meter fra nærmeste strand, på Kretas sydkyst. På tomten er det et stort svømmebasseng på ca. 50 m2. Hagen er meget flott beplantet med blomster, busker og trær, og en stor velpleiet gressplen er etablert rett ved bassengområdet. Ved bassenget er det også bygd et bassenghus, som inneholder et komplett kjøkken. Til eiendommen hører det også med en meget stor garasje.

Prisantydning: 390.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa på 260 m2, beliggende 2 km fra nærmeste strand.

Kretaestate salgskode: VIL116

Villaen er bygd i 4 plan og inneholder 2 kjøkken, et hovedkjøkken og et gjestekjøkken, 4 soverom og 3 bad. Til huset hører det med en stor innebygd dobbeltgarasje. Villaen var ferdigstilt i 2012. Tomten er på 1.000 m2 og inneholder et svømmebasseng og nesten ferdig hage. Villaen er bygd i landsby som ligger 5km fra Rethymnon by. Til nærmeste strand er det ca. 2 km. Det er fin havutsikt fra villaen.

Prisantydning: 468.000 euro,i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Villa på 145 m2, med 4 soverom og 3 bad i landsbyen Roussousspiti.

Kretaestate salgskode: VIL107

Villaen er på 145 m2 og er bygd i tre etasjer, tomten er på 290 m2. I første etasje,med egen inngang, er det en liten hybelleilighet som inneholder stue, et soverom og et bad. Det er også innvendig trapp opp til hovedleiligheten, som inneholder kjøkken med åpen løsning til stueområdet, tre soverom og to bad. Villaen har også to terrasser en i andre etasje og en i tredje etasje. Fra tredje etasje er det havutsikt. Fra kjøkkenet, i andre etasje, er det utgang til en flott steinbelagt hage, med eget grillområde. Inne på tomten er det parkeringsplass til to biler. Villaen var ferdigstillt i år 2006. Ned til havet og Rethymnon by er det ca. 5 km.

Prisantydning: 218.400 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Meget flott villa og hage, med 3 soverom og 3 bad, nære Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: VIL104

Villaen er på 163m2 og er bygd i to etasjer. Den inneholder med åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. 3 soverom, 3 bad, 1 toalettrom og 1 stor terrasse. Det ene badet på bakkeplan er et bobblebad. Alle vegger er doble med isolasjon i mellom. Vinduene har doble glass og huset har sentralvarme ,peis i stuen og soloppvarmet varmtvanns system.Tomten er på 3.005 m2 og er fullt opparbeidet med basseng, og ikke minst prydbusker og trær dom bærer forskjellige frukter. Dagens eier er en lidenskaplig gartner. Dette er virkelig en flott eiendom. Ned til havet er det 5 km og inn til Rethymnon by er det ca. 10 km.

Prisantydning: 364.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Ny villa i gresk stil med 3 soverom og 2 bad, nære Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: VIL098

Fantastisk pristilbud Flott pristilbud på denne nye villaen med 3 soverom og 2 bad. Prisen er redusert med 48.000 euro til 363.000 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris. Villaen er på 98 m2 og med en tomt på 730 m2. Tomt og villa er meget flott ferdigstillt. Villaen inneholder 3 soverom og 2 bad. I hagen er det installert et meget flott svømmebasseng.

Pristilbud: 363.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa med en størrelse på 150 m2 og tomt på 2.000 m2.

Kretaestate salgskode: VIL093

Villaen er på 150 m2 og inneholder 3 sover, 2 bad,et fyrrom, en innendørs garasje,åpen løsning kjøkken og spisestue,en separat stue samt to store terrasser med fantastisk utsik over havet. Tomten ligger oppe på en liten åskolle og er helt usjenert fra naboinnsyn. Villaen har soloppvarmet varmtvann og sentralfyringsanlegg. Villaen selges møbelert. Det er ca. 1 km ned til havet og ca 10 km inn til Rethymnon by.

Prisantydning: 343.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Imponerende villa i Dramia med fantastisk utsikt.

Kretaestate salgskode: VIL025

Dette er en meget flott villa beliggende i landsbyen Dramia, ca. 3 km fra nærmeste strand og 5 km til landsbyen Georgiopoulos. Tomten er på 380 m2, og er bygd i fire forskjellige nivåer, med en fantastisk utsikt mot ”de hvite fjellene”. På tomten er det bygd et stort flott svømmebasseng, med en fantastisk utsikt mot slettelandet på nedsiden. Villaen er på 190 m2, med en flott kjellerleilighet og en hovedleilighet i første og andre etasje. Det er to kjøkken, tre soverom og tre bad i villaen.

Villaen er eid av tre arkitekter som også har designet og vært byggeledere for den under oppføringen. Den tekniske standarden er meget høy og beskrives mer utfyllende i detaljbeskrivelsen.

Fantastisk pristilbud!! Prisen er redusert fra 312.000 euro til den meget gode prisen på 289.000 euro!

Prisantydning: 289.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer, som utgjør ca 9 % av salgsprisen.


Bilder Detaljbeskrivelse

Fin møblert villa med 2 soverom og 1 bad.

Kretaestate salgskode: VIL083

Fantastisk pristilbud på denne innflyttingsklare villa, på 97 m2 med 2 soverom og 1 bad. Villaen selges fullt møblert og utstyrt. Villaen selges for 167.000 euro! Prisen er redusert med 29.000 euro.

Pristilbud: 167.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse
 

Flott steinvilla prosjekt ved landsbyen Loutra.

Kretaestate salgskode: VIL071, VIL072, VIL073, VIL074, VIL075, VIL076, VIL077

Prosjektet er helt nytt og består av 10 villaer, hver med sitt eget svømmebasseng. Prosjektet ble påstartet sensommeren/høsten 2013. De første villaene er klar for levering i juli 2014. De siste 4 villaene, og fellesarealene, vil bli ferdigstillt og leveringsklare i mai 2015.
Hver villa har en boligflate på på mellom 77 m2 og 87 m2 og har normalt 2 soverom, 1 bad,1 toalettrom, et kjøkken med spisestue og en stue. De fleste villaene er bygd i to etasjer. Selve reisverket av en villa er av betong, mens de fleste av ytre veggene er flott steinsatt.

Utbygger har lagt stor vekt på å holde lave priser. Villaene har et prisnivå fra 179.000 euro til 199.000 euro, inkludert skatt til den greske stat.

Det er kort vei ned til havet, ca. 3 km. Det finns noen butikker, bakeri, slakter og tavernaer nære prosjektet. Avstanden inn til Rethymnon by er ca. 9 km.
For innkjøp av hvitvarer, møbler og planter vil vi i kretaestate være behjelpelige, dersom det er ønskelig.

Mer Informasjon

Meget flott villa, rett i utkanten av Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: VIL001

Meget flott villa på 250 m2, med 1100 m2 tomt. Det er 4 soverom, 3 bad, fint kjøkken med barløsning mot stue. Koselig stue/spisestue med flotte detaljer. Villaen er bygd i meget høy teknisk standard og ligger ca 5km fra havet og ca 6 km fra Rethymnon by.

Pristilbud!! Prisen er redusert med 14.400 euro til 399.000 euro!

Prisantydning: 399.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer, som utgjør ca 9 % av salgsprisen.

Bilder Detaljbeskrivelse

Enebolig til kjempepris nære Georgioupoulos.

Kretaestate salgskode: VIL084

Fantastisk pristilbud på denne fine eneboligen,som ligger nære landsbyen Georgioupoulos, på 159.000 euro. Eneboligen er på 140 m2 og tomten er på 770 m2. Det er mulig å bygge i tillegg 260 m2 byggemasse på tomten. Eneboligen inneholder: I kjelleren en kjekk liten leilighet med 1 soverom,stue,kjøkken og bad. I hovedetasjen er det et stort kjøkken, spisestue og sto stue, 2 soverom og 1 bad. Det er direkte tilgang fra stuen til en stor terrasse. Eneboligen har sentralvarme, aircondition i hvert rom og soloppvarmet varmtvann. Det er ca. 5 km til havet. I området finns det butikker og tavernaer. Eneboligen selges fullt møblert og utstyrt!!

Pristilbud: 159.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa i landlige omgivelser, i landsbyen Fylaki.

Kretaestate salgskode: VIL024

Villa med et stort fint basseng på 12 m * 3 m, og et flott flisbelagt bassengområde. Hagen er ferdig opparbeidet med mange fine blomster, busker og trær plantet. I hagen er det også laget mange fine steinbed, gangstier som er steinsatt og en koselig terrasse. Inne på eiendommen er det parkeringsplass til flere biler.

Villaen er bygd i to etasjer og var opprinnelig på 90,80 m2. I de senere årene har eierne bygd inn verandaen i andre etasje, slik at villaen i dag er på 104 m2. Tomten er på 450 m2. Villaen inneholder i første etasje: kjøkken, spisestue og stue, et bad, et toalettrom og et lagerrom. I andre etasje er det en gang, to soverom, en innebygd terrasse som kan benyttes som et tredje soverom og et bad.

Prisantydning: 276.000 euro
, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.


Bilder Detaljbeskrivelse

Villa med svømmebasseng i Pagalochori.

Kretaestate salgskode: VIL060

Villaen er på 102m2 i to etasjer, og er bygd på en tomt på 400 m2. Villaen inneholder i første etasje kjøkken, stue, spisestue og toalett. I andre etasje er det en gang, tre soverom og et bad. Fra to av soverommene er det direkte utgang til en stor terrasse. Villaen var ferdig bygd i 1998 og fremstår forsatt i god stand. Noen oppgraderingsarbeid bør påregnes de neste årene.
Hagen er fullt ferdig opparbeidet. Langs tomtenkantene mot naboen er det plantet trær og busker så innsyn til tomten er svært begrenset. Inne på tomten er det bygd et svømmebasseng, muret en grill og beplantet med busker og trær. Ved bassenget er et større område belagt med naturstein, ellers er deler av hagen blitt tilsådd med gress.
Villaen ligger rett i utkanten av den koselige landsbyen Pagalochori, hvor det finns et par små kaffeneon. Ned til stranden og forskjellige butikker er det ikke mere enn ca. 1,7 km.

Prisantydning: 227.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse Inventarliste

Stor totalrenovert utleievilla nære stranden, 5km øst for Rethymnon by..

Kretaestate salgskode: VIL011

Villaen er på 283 m2 med en tomt på 350 m2. Villaen ble ombygd og modernisert, i 2011, med henblikk på utleie av tre små kjekker studioer i første etasje og en stor flott leilighet i andre etasje. Det er kun 150 m ned til stranden og 6 km inn til Rethymnon by.

Fantastisk pristilbud!! Prisen er redusert med 98.500 euro til 189.000 euro!

Prisantydning: 189.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer, som utgjør ca 9 % av salgsprisen.

Bilder Detaljbeskrivelse

Kjekk enebolig på 55 m2,med 1 soverom, ved landsbyen Loutra.

Kretaestate salgskode: VIL106

Eneboligen er en del av et enebolig-villaprosjekt på ca. 20 enheter. Prosjektet var ferdigstillt i 2003. Alle husene har blitt bra vedlikeholdt i alle år. Av teknisk standard bør nevnes at huset har, sentalfyring, aircondition systemer i allle rom og soloppvarmet varmtvann. Dette objektet selges fullt møblert og utstyrt. Huset har følgende rominndeling: Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. 1 soverom og 1 bad. En stor terrasse og ferdig opparbeidet hage.

Prisantydning: 89.500 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa på 116 m2, med 3 soverom og 2 bad.

Kretaestate salgskode: VIL090

Villaen er bygd i 2 etasjer og er på totalt 116 m2. Det er mulig å bygge yttligere 160 m2 på tomten. Villaen inneholder åpen løsning av kjøkken, spisestue og stue, 3 soverom og 2 bad. Tomten er på 623 m2 og avstanden til havet er ca. 500 meter. Tomten er fullt opparbeidet og det finns en garasje med tak på, rett ved huset.

Prisantydning: 294.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Stor og meget flott villa ved Perema.

Kretaestate salgskode: VIL067

Dette er en meget flott villa og eiendom til en fantastisk pris.
Huset er på 300 m2 med svømmebasseng i hagen og tomten er på 3.700 m2, som er flott opparbeidet med blomster, busker og trær. Eindommen inneholder stort kjøkken med åpen løsning til spisestue og stue, tre soverom og to bad, et kontor, vaskerorm, bod og et trimrom. Garasje med plass til to biler, et flott utegrill område og en liten privat kirke.
Det er flott utsikt fra tomten, både mot fjellet Psiloritis,Kretas høyeste, og landskapet rundt. Det er kun 4 km. Inn til den store landsbyen Perema. Her finns legesenter, kommunale kontorer, butikker, supermarkeder, tavernaer og barer. Til nærmeste strand,i Panormo, er det ca. 10 km.

Prisantydning: 280.800 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til notarius og advokat.

Bilder Detaljbeskrivelse

Liten, kjekk enebolig med 3 soverom.

Kretaestate salgskode: VIL091

Boligen er på 84 m2 og er bygd i en etasje. Den inneholder åpen løsning av kjøkken, spisestue og stue. 3 soverom og et bad. På hver av husets langsider er det byggd store terrasser. Hagen er beplantet med mye busker. Tomten er totalt på 250 m2. Rett ved inngangen til tomten finns det parkeringsplass. Eiendommen ligger rett på utsiden av landsbyen Pagalochori. I området finns det flere små koselige landsbyer, med tavernaer og butikker, slakter og bakeri.

Prisantydning: 159.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Tre flotte villaer i landsbyen Kombari på Akrotiti halvøya.

Kretaestate salgskoder: VIL035, VIL036 og VIL037

Villa 1 til venstre, villa 2 i midten og villa 3 til høyre på bildet.
Prosjektet, på 3 villaer som var ferdigstilt i år 2006, ligger i utkanten av landsbyen Kombari. Denne landsbyen er relativt nybygd som en universitets bydel, for Chania området. Universitetet ligger kun 3 km. fra prosjektet. I Kombari finns de fleste typer butikker, barer og tavernaer. Avstanden inn til Chania by er ca. 7 km som tar omtrent 10 minutter å kjøre med bil.
Villaene i dette prosjektet er på 160 m2 bygd i tre etasjer og inneholder 3 soverom, 3 bad, vaske og tørkerom, kjøkken med åpen løsning mot stue/spisestue og diverse terrasser som har en kjempefin utsikt mot havet.

Prisantydning for en av villaene: 425.000 euro, pluss skatter, avgifter og salærer.

SALGSTILBUD!!!
Dersom en eller flere kjøper alle tre villaene i sammen som en handel, vil selger akseptere en pris på: 1 100 000 euro, pluss skatter, salærer og avgifter. Dette er et prisavslag på 175.000 euro hvilket gir en pris på 366 600 pr. villa.

Mer Informasjon

 Lite og fint villaprosjekt i landsbyen Agia Galini.

Kretaestate salgskoder: VIL044, VIL045, VIL046, VIL047 og VIL048.

Dette er et prosjekt bestående av 6 villaer, alle med en grunnflate på totalt 100 m2. Hver villa har sitt eget design. Gjennomgående for villaene er at de har to soverom og to bad og hvert sitt svømmebasseng. Villaene på en etasje har kun et bad. Hver villa har en tomt på ca. 600 m2. Alle villaene selges møblert, da de ble bygd for å leies ut. Byggeår er 2006. Prosjektet ligger på en fin tomt med utsikt over havet og landsbyen Agia Galini. Det er ca. 2 km til nærmeste strand og til Agia Galini. Hver villa har soloppvarmet varmtvanns system, aircondition system installert på nesten alle rom og hvert sitt svømmebasseng.I landsbyen Agia Galini, som ligger helt nede ved havet, finns det mange koselige tavernaer, barer og butikker.

Prisantydningen på hver villa er 238.000 euro, pluss skatter og avgifter.

Mer Informasjon

Moderne villa på 136 m2, rett ved havet, på Kreta`s sydkyst.

Kretaestate salgskode: VIL061

Dette er en flott moderne villa, bygget i en ekte bungalow stil på et plan. Villaen er på 136 m2. Til villaen er det knyttet terrasser og et inngårdsrom på ca. 140 m2. Tomten er på 5.677 m2 og er fullt opparbeidet. Den ligger nydelig plassert nære havet.
Da det er noe avstand til neste hus så har eieren av eiendommen, produsert egen strøm ved hjelp av to generatorer. Siden villaen var ferdig i 2007, har den permanente strømmen kommet til dette området. Det samme gjelder for telefonsystemet. Eieren har søkt om permanent strøm. Den permanente strømmen er blitt ført frem ca. 120 meter fra eiendommen og telefonlinjen er ca. 5 meter fra eiendommen. Strøm og telefon er blitt lovet oppkoblet i løpet av dette året.
Villaen inneholder 3 soverom, 3 bad, stue/spisestue med peis, et kjøkken inne i villaen. Ute i hagen, rett ved villaen, er det bygget et eget grillhus med kjøkken og sitteplass til 10-12 personer.
På en liten høyde, ca. 15 meter fra villaen er det bygget et stort svømmebasseng på 7*7 meter. I den ene kortenden av bassenget er det laget trapper ned i dette. Rundt bassenget er det laget en patio på ca. 350 m2, som er belagt med stein og flis.
Rundt hele eiendommen er det bygd en solid steinmur. Hagen er ferdig beplantet med busker og trær som er spesiellt tilpasset det tørre klimaet på Kreta`s sørkyst. Til villaen hører det med en innendørs dobbeltgarasje/lagerrom på 7*7 meter. Rett utenfor villaen er det også bygget en carport.

Villaen selges delvis møblert og utstyrt. Egen inventarliste er etablert.

Prisantydning: 432.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse Inventarliste

Stor villa, med 4 separate leiligheter, på strandpromenaden i Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: VIL004

Dette er villa som ar blitt brukt som utleieobjekt i flere år. Er et flott objekt som ligger helt nede på standpromenaden og det er ca. 50m til stranden. Huset inneholder i første etasje en fin leilighet med kjøkken, stor stue, to soverom, et bad og en terrasse. I andre etasje er det to små studioer med kjøkkenkrok og stueplass med to senger. Til hver av studioene er det et bad. Det er også en større leilighet i andre etasje som inneholder stue med kjøkkenkrok, eget soverom med to senger og et bad med badekar. Det er en liten hage rundt huset og et lager i et eget hus. Egner seg både som et utleieobjekt eller for noen som ønsker seg et stort hus, helt nede ved stranden. Huset har et boligareal på 338m2, og er i to etasjer. Det trenger noe teknisk oppgradering.

Prisantydning: 399.800 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Pristilbud: Salgsprisen er redusert med 37.000 euro. Skatter og avgifter er redusert med ca. 26.000 euro i følge de nye Greske boligskatt lover.

Bilder Detaljbeskrivelse

Tilbudspris på villa på 105 m2 i Kissamos.

Kretaestate salgskode: VIL089

Fantastisk pristilbud: Pristilbud på villa som ligger i landsbye Kissamos, på Kretas nordvestre kyst. Villaen inneholder 2 soverom og 2 bad, tomten er på 600 m2. Den nye prisen er på 169.000 euro.

Pristilbud: 169.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa på 127 m2, helt nede ved vannkanten.

Kretaestate salgskode: VIL097

En meget lukseriøs villa, helt i strandkanten. Villaen er på 127 m2 med 3 soverom og 2 bad. Den er en del av et større prosjekt, slik at det er etablert felles svømmebasseng.

Prisantydning: 352.600 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Kjekk villa ved Agios Nikolaos, til en kjempepris.

Kretaestate salgskode: VIL087

Villaen er på 150 m2 og er bygd i tre etasjer. Den inneholder 5 soverom og 4 bad. Avstanden til nærmeste strand er ca 250 meter. Da tomten ikke er større enn 120 m2 så har eier laget flere store terrasser.

Fantastisk pristilbud på denne villa. Prisen er redusert med 100.000 euro til 189.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Enebolig på 88 m2, med flott havutsikt, nære Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: VIL086

Dette er en liten villa, bygd som et rekkehus. Villaen er på 88 m2 og har en tomt på 5.500 m2. Den har en fin beliggenhet, med flott utsikt over havet, som bare er i en avstand av 500 meter fra villaen. Villaen er bygd i to etasjer og inneholder i første etasje: Åpen planløsning kjøkken, spisestue og stue. Det er også et bad og et lager i denne etasjen. I andre etasje er det 2 soverom, et bad og en stor terrasse. Som fellesgode finns det også et svømmebasseng.

Prisantydning: 281.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Meget flott villa på 160 m2, ved Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: VIL105

Villaen er på 160m2 og er bygd i to etasjer. Den inneholder med åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. 3 soverom, 2 bad og 1 stor terrasse. Vinduene har doble glass og huset har sentralvarme ,aircondition i de fleste rom og soloppvarmet varmtvanns system.Tomten er på 4.800 m2 og deler av hagen er fullt opparbeidet. Svømmebasseng i hagen.Ned til havet og Agios Nikolaos er det 2 km.

Prisantydning: 406.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Villa på 110 m2, med panoramautsikt mot havet.

Kretaestate salgskode: VIL095

Villaen er på 110 m2 og er bygd i to etasjer. Den inneholder i første etasje 3 soverom ,3 bad og et lagerrom. I andre etasje er det kjøkken,spisestue og stue og en terrasse. Tomten er på 780 m2.
I hagen finns det et svømmebasseng og parkeringsplass til en bil, hele hagen er beplantet med busker og trær. Ned til havet er det ca 2 km og inn til Agios Nikolas er det ca 15 km. Villaen er en del av et prosjekt som er under utvikling.

Prisantydning: 294.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Villa med 4 soverom og 2 bad, med utsikt til øya Spinalonga.

Kretaestate salgskode: VIL066

Villaen er i tre etasjer på en tomt som er 600 m2. Den inneholder innendørs garasje, et lagerrom, fire soverom, to bad og kjøkken med åpen løsning mot spisestue og stue. I hagen er det svømmebasseng og stort flislagt terrasse område rundt dette.
Det er ca. 600 meter ned til havet og fra villaen er det flott utsikt bort til øya Spinalonga.
På flere av tavernaene i dette området, lages og serveres det et stort utvalg av fiskeretter. Dette går for å være et av de beste fiskeområdene på hele Kreta. Det finns også minimarked i nærheten.
Inn til Elounda er det ca. 6 km og inn til Agios Nikolaos er det ca. 14 km.

Prisantydning: 299.600 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til notarius og advokat.

Bilder Detaljbeskrivelse

Villa på 90 m2, til meget god pris i Agios Nikolaos.     

Kretaestate salgskode: VIL080

Dette er en moderne villa på 90 m2 bygd i et prosjekt. Villaen har en tomt på 450 m2, med parkeringsplass, opparbeidet hage og et flott svømmebasseng. Det er uhindret utsikt mot havet, som ligger ca. 3 km fra villaen.
Villaen inneholder kjøkken med åpen løsning til spisestue/stue, et toalettrom, et bad og to soverom. Både i første og andre etasje er det terrasser.
Villaen selges fullt møblert og utstyrt (se inventarliste). Av teknisk utstyr bør nevnes, aircondition i stue, kjøkken og soverom, soloppvarmet varmtvann, peis i stuen og vann og elektrisitet er tilkoblet.

Prisantydning: 172.800 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til notarius og advokat.

Bilder Detaljbeskrivelse Inventarliste