Tomter

De tomter vi vil legge ut for salg på vår web-side, er oppmålte og juridisk sjekket, slik at vi kan garantere at det kan bygges på disse. Vi kan også oppgi hvor mange kvaderatmeter det er mulig å bygge på hver enkelt tomt. Normalt vil vi også kunne oppgi hvor langt fra tomten det er for å kunne koble til strøm og vannettet. Det betyr at for noen av tomter vil det måtte påregnes en ekstra kostnad for å føre frem strøm og vann til den. Kloakksystemet vil normalt bli dekket av et privat lukket septiktank system.

Kretaestate vil kunne utføre hele design og byggearbeidene for kjøper.

For kjøp av en tomt kommer det i tilleggg til salgpris, 3 % skatt til staten og ca. 5 % salærer til advokat og notarius.
Priser på tomter er normalt avhengig av tre faktorer:

  1. Hvor nære havet ligger tomten.
  2. Hvordan utsikten er.
  3. Hvor mange m2 byggninger kan en bygge på tomten.

 

Meget attraktivt tomt helt ved strandkanten, på Kretas sydkyst.Kretaestate salgskode: TOM001

Tomt på 4996 m2 med strandlinje og byggemulighet på 220 m2.

Dette er en tomt for de som ønsker å være nære havet, i et fantastisk område på Kretas sydkyst. Tomten ligger inne i en bukt som er delt opp i tre mindre viker. De to andre tomtene er solgt. Dette er den siste tomten som har blitt gjennomgått av den lokal topograf, alle oppmålinger og papirer er juridisk godkjent.
Tomten ligger i området mellom landsbyen Plakias og stranden Trio Petra, som er et av de flotteste områdene på Kretas syd kyst, innenfor Rethymnon fylket.  
På tomten vil det være mulig å bygge et eller flere hus med et samlet areale på 220 m2. Tomten er på 4996 m2 og har en uhindret tilgang til stranden og en fantasisk utsikt mot havet. Det finns strøm og vann rett ved tomten.
Dersom en skulle bygge noe kommersielt, så som et lite hotell eller utleie leiligheter, vil det være mulig å bygge flere bruksmeter på tomten. Dette må avklares, med de lokale myndigheter i hvert enkelt tilfelle. 
Kun noen få hundre meter fra tomten er det etablert en flott taverna, med en utmerket meny. Til nærmeste landsby som har et supermarked og bakeri er det ca. 4.5 km.
Dette er en enestående mulighet, til å få anskaffet seg en flott strandtomt, for de som liker Kretas syd kyst.
Vi i Kretaestate vil kunne føre hele prosjektet frem til ferdigstillelses, dersom det er ønskelig.

Prisantydning for tomten er 199.000 euro. I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til notarius og advokat.


Bilder