Landsbyen Spili!

1.0 Områdedefinisjon.
Denne store og flotte landsbyen ligger midt inne på Kreta, ved hovedveien til Kretas sydside. Det er ca. 25 km inn til Rethymnon by.

2.0 Salgsobjekter i området.
Vi har et renovert steinhus og et renoveringsobjekt for salg.

3.0 Beskrivelse av området.

Dette er en flott stor landsby, med en nesten ferdig renovert gamleby og flotte nye villaområder i utkant av den. Området er kjent for sine mange urter. Det er en meget bra butikk inne i sentrum av Spili som selger alt hva gjelder medisinske produkter laget av lokale urter. De som eier butikken har også etablert en urtehage som en kan besøke. Den ligger kun 1 km fra butikken.

4.0 Hva kan området tilby.
Dette området er også kjent for å dyrke masse forskjellige grønnsaker og frukter. Dette kan gjøres fordi det går en liten elv rett ved siden av landsbyen.

Renoveringsobjekt på 110 m2, i landbyen Spili.

Kretaestate salgskode: REN034

Huset er på 110 m2 og er bygd i to etasjer. Huset har følgende rominndeling i første etasje: To rom og et stort lagerrom. Andre etasje har følgende rominndeling: Et stort kombinert kjøkken og spisestue, en stue, et soverom og et utendørs toalettrom. Det er bygd en romselig terrasse i andre etasje, som har flott utsikt. Huset ligger midt inne på Kreta, ca 30 km fra Rethymnon by. Det er ca. 7 km til nærmeste strand, på Kretas sydkyst. Spili er en ganske stor landsby, så her finns det butikker, tavernaer og barer.

Prisantydning: 58.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Kjekt steinhus, på 69 m2, i landsbyen Spili.

Kretaestate salgskode: SVI045

Huset er på 69 m2 og bygd i 2 etasjer og inneholder følgende rom: Åpen planløsning mellom kjøkken, stue og spisestue, 1 bad , 2 soverom og en terrasse. Eindommen ligger fint plassert inne i landsbyen. Til nærmeste strand er det ca. 20 km. Huset er i god stand og direkte innflyttingsklar.

Prisantydning: 75.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse