Nær Rethymnon by

1.0 Områdedefinisjon.
Dette omfatter alle områder rundt Rethymnon by fra landsbyene Episkopi i vest til Prinos i øst og til Chromonastiri i syd, og alle de små landsbyene ved stranden øst for Rethymnon by, i strekningen fra Platanias til Sfakaki.

2.0 Salgsobjekter i området.
Her finns et mangfold av eneboliger, fine villaer, samt enkelte leiligheter og leilighetsprosjekter. Det finns også renoverte gamle steinhus og renoveringsobjekter. De fleste eiendommene har relativt kort avstand, fra 1 til 3 km, til nærmeste strand. Prisnivået i disse områdene er relativt høyt, pga. deres fine beliggenhet. Området øst for Rethymnon by er det området hvor mesteparten av utbyggingene har foregått de siste 20 årene i Rethymnon regionen.

Lenker til våre områder med eiendommer:
Adelianos Kambos Pagalochori
Argyruopolis Panormo
Atsipoupoulos Pigi
Choumeri Platanias
Dramia Prines
Fylaki Roussousspiti
Gerani Skaleta
Hamalevri Stavromenos
Loutra Viran Episkopi
Maroulas Xiri Hroio
Nea Magnesia  

 

3.0 Beskrivelse av området.
Dette er et frodig og kupert område med mye landbruk, småindustri og turistanlegg. Det er mange sjarmerende og koselige landsbyer i området. Det er kort vei til butikker, tavernaer, kafeer og andre fasiliteter.

4.0  Hva området kan tilby.
Området er preget av en mengde små landsbyer og flotte sandstrender. Her finnes Kretas lengste sandstrand, som strekker seg fra Rethymnon by og ca. 13 km østover til landsbyen Sfakaki. Dersom en har lyst, kan en spasere uhindret langs strandkanten langs hele den 13 km lange stranden. Området kan tilby mange aktiviteter, så som alle typer vannaktiviteter, gokart bane, minigolf baner, rusletog som tar deg rundt i området og en mengde butikker, supermarkeder og koselige tavernaer. Du er aldri mere enn ca. 15 minutters kjøretur fra Rethymnon by.
Området er ellers kjent for alle sine ville urteplanter, som gror i dette området. Mange naturpreparater lages av mange av disse urtene, hvilket du vil erfare i alle de butikker og apoteker som produserer og selger slike preparater.
For de som liker å se på store ville fugler så som havørn, falk osv. er disse områdene perfekt for dette formålet.