Rethymno by

1.0 Områdedefinisjon.
Våre grenser for Rethymnons bys område strekker seg fra landsbyene Gerani i vest og til Platanias i øst. I sydvest strekker området seg til Atsipopoulos og Prines.

2.0 Salgsobjekter i området.

Her finnes både leiligheter og villaer, nye og eldre. Flere av disse ligger nær stranden. Inne i Gamlebyen har vi flere flotte gamle Venetianske hus, som egner seg godt for renovering. Noen av husene i dette området er allerede blitt renovert av dagens eiere, slik at de er innflyttingsklare. Dersom det er ønsklig for kjøper, vil Kretaestate kunne utføre totalentreprise for renovering av gamle hus.


3.0 Beskrivelse av området.
Rethymnon by har vært bebodd helt tilbake til minoisk tid. I gresk-romersk tid het byen Rithymnia. Byen blomtret under venetiansk herredømme på 1500-tallet og utviklet seg til et litterært og kunstnerisk senter. Byen har bevart sin historiske sjarm og er Kretas intellektulle hovedstad. Det gamle kvarteret, Gamlebyen, er rikt på elegant venetiansk og osmansk arkitektur. Gamlebyen er sjarmerende, livlig og frodig og full av gammel historie, og flotte gamle Venetianske hus, hvorav mange er utmerkede renoveringsobjekter. I de smale og trange gatene i Gamlebyen, finnes mange små butikker og et vell av spise-og drikkesteder. Selve byen er et travelt område med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet.

4.0  Hva området kan tilby.
Rethymnon by er Kretas tredje største by på ca. 30.000 innebyggere. Her vil du kunne oppleve det meste, med butikker i de fleste kategorier, museer, tavernaer og barer. De mest kjente landemerkene er Rethymnons Venetianske gamleby, med små pittoreske gater og torv og den venetianske festningen som troner på en liten høyde over byen, med utsikt ned til den idylliske lille havnen. Den flotte sandstranden med sin strandpromenade, som ligger midt inne i byen, er et populært møtested både på dagen for solslikkende turister og på kveldene. Fra Rethymnon by arrangeres det daglige guidede turer til mange kjente og noe mindre kjente steder på Kreta.
Det går også ferge inn til Athen tre ganger i uken. To ganger i uken går det båtturer til den kjente øya Santorini. Det er en times kjøring til henholdvis flyplassene i Chania eller Heraklion.

 Meget flott leilighet på 150 m2, med høy teknisk standard.Kretaestate salgskode: LEI090

Leiligheten ligger i et rolig og flott område inne i sentrum av Rethymnon by. Den ligger i tredje etasje og det går heis mellom alle etasje. Leiligheten har følgende rominndeling: Meget stor stue med eget gjestetoalett og garderoberom. Stort kjøkken laget i massiv eik og med direkte utgang til en terrasse. Meget stor stue, med tregulv og direkte utgang til terrasse. I forbindelse med stuen er det bygd et toalettrom og garderobe. Inne i stuen er det installert en stor fin peis. Tre soverom og 2 bad hører også med til leiligheten. På alle gulvene utenom badene er det installert parkettgulv. Det er mulig å få kjøpt en parkeringsplass på baksiden huset. Leiligheten har sentralvarme system installert. I kjøkkeninnredningen er det installert et kjøleskap og en todelt komfyr. I huset er det heis.

Prisantydning: 230.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 133 m2,med 3 soverom og flott havutsikt!Kretaestate salgskode: LEI083

Leiligheten er på 133 m2 og har følgende rominndeling: Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. Direkte utgang,fra stueområdet, til stor balkong. Tre soverom og to bad. Det hører også med, til leiligheten, en stor taktreasse på ca. 100 m2.En innendørs parkeringsplass hører med til leiligheten. Leiligheten er bygd på toppen av boligblokken og har dermed en meget flott utsikt mot havet og stranden, som ligger i en avstand av ca.100 m fra leiligheten. Det er også en flott utsikt inn mot sentrum av Rethymnon by.

Prisantydning: 276.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 70 m2,med 1 soverom og flott havutsikt!Kretaestate salgskode: LEI084

Leiligheten er på 70 m2 og har følgende rominndeling: Kjøkken, bad, kombinert stue og spisestue,1 soverom og en terrasse med flott utsikt til stranden.Det er kun 30 m å gå for komme ned til stranden.

Prisantydning: 146.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 114 m2,med 3 soverom og 150 m fra stranden i Rethymnon by.Kretaestate salgskode: LEI088

Leiligheten er på 114 m2 og har følgende rominndeling:Kjøkken,et bad, kombinert stue og spisestue, en gang og 3 soverom og en balkong. Leiligheten ligger i første etasje, og rett opp for stranden i Rethymnon by.

Prisantydning: 115.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Ikke ferdig leilighetshus på 240 m2,i Rethymnon by!Kretaestate salgskode: LEI089

Leilighetshuset har full kjeller på 120 m2 og en ferdig bygd leilighet i første etasje og en ikke ferdigstillt leilighet i andre etasje. Hver av leilighetene er på 120 m2. Leiligheten i første etasje har følgende rominndeling: Kjøkken og kombinert spisestue og stue, tre soverom, et stort bad og en liten terrasse med havutsikt. Leiligheten i andre etasje er ikke ferdigutviklet.

Prisantydning: 381.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 80 m2,med 2 soverom og flott utsikt!Kretaestate salgskode: LEI079

Leiligheten er på 80 m2 og inneholder følgende: Kjøkken, bad, kombinert stue og spisestue, gang og 2 soverom. Det er også en terrasse til leiligheten. Dersom en kjøper skulle ønske det, vil det være mulig å bygge på en ekstra etasje på leiligheten. Leiligheten ligger rett opp for bystranden i Rethymnon by.

Prisantydning: 203.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 87 m2,med 2 soverom og flott havutsikt!Kretaestate salgskode: LEI080

Leiligheten er på 87 m2 og den ligger i andre etasje. Leiligheten inneholder følgende rom: Kjøkken med egen spisekrok, bad,stue, gang, 2 soverom og et lagerrom. Til leiligheten hører det med en balkong og en stor terrasse.Leiligheten ligger ca. 400 meter fra sentrum av Rethymnon by.

Prisantydning: 104.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Meget flott leilighet på 98 m2, nede på strandpromenaden.Kretaestate salgskode: LEI081

Leiligheten ligger helt nede ved strandpromenaden i Rethymnon by. En trenger kun å gå over gaten så er en nede på starnden. Leiligheten er på 98 m2 og har følgende rominndeling: Kjøkken, stor stue, 2 store soverom,et stort bad og en terrasse med havutsikt. Leiligheten er plassert i andre etasje. Av tekniske hjelpemidler finns, soloppvarmet varmtvann og sentralvarmeanlegg. Alle type fassiliteter finns i nærheten. Leiligheten selges til en meget god pris.

Prisantydning: 166.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Kjekk leilighet på 50 m2, 100 m fra stranden i Rethymnon by!Kretaestate salgskode: LEI082

Leiligheten er på 50 m2 og inneholder følgende rom: Kjøkken med spisekrok, bad, stue, gang og et soverom. Til leiligheten hører det også med to terrasser. Fra den ene terrassen ser en mot småbåthavnen og fra den andre terrassen ser en mot stranden, som kun ligger 100 meter fra leiligheten.

Prisantydning: 78.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Fint steinhus på 144 m2,inne i Rethymnon gamleby.

Kretaestate salgskode: SVI050

Et flott hus på 144 m2 midt inne i Rethymnon,s gamlebby. Huset er bygd i tre etasjer og inneholder stue, kjøkken, kontor, et bad, tre soverom og takterrasse. Huset har i tillegg også et loftsrom på ca. 30 m2. Dette er ikke i bruk pr. Dags dato. Skulle en ny eier ønske å bruke dette rommet, må det betales lisenspenger for dette. Huset er i god stand, men nye eiere bør påregne noen mindre oppussings og moderniseringsarbeider. Dersom også loftsrommet taes i bruk, vil huset,s totale flate bli på 174 m2.

Prisantydning: 150.000 euro.
I tillegg kommer skatter, avgifter til den greske stat og salærer til advokat og notarius som vil utgjøre ca. 9 % av salgspris.

BilderDetaljbeskrivelse

 Flott og moderne leilighet,50 m fra stranden, i Rethymnon gamleby.Kretaestate salgskode: LEI077

Moderne og innflyttings klar leilighet på 40 m2, som ligger i andre etasje. Leiligheten inneholder åpen løsning mellom kjøkken og stue, en gang, et bad og et soverom. Leiligheten selges fullt møblert og utstyrt, som det sees på bildene. Til nærmeste strand er det ca. 50 meter å gå. Butikker og tavernaer finns rett i nærheten av leiligheten.

Prisantydning: 89.100 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Fint renoveringsobjekt, på 105m2, inne i Rethymnon gamleby.

Kretaestate salgskode: SVI047

Flott renoveringsobjekt, på 105 m2 i to etasjer, inne i Rethymnon gamleby. Huset har to rom i første etasje og tre rom i andre etasje. I tillegg finns det en kjekk uteplass på baksiden av huset. I dag har de et WC-rom med dusj der og et vaskerom. Dette kan uten problemer bygges om. Prisen på huset er meget bra.


Prisantydning: 69.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter til den greske stat og salærer til advokat og notarius som vil utgjøre ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse


Flott steinhus, innflyttingklart, inne i Rethymnon gamleby.

Kretaestate salgskode: SVI033

Innflyttingklart steinhus i tre etasjer. Total boligflate er ca. 309 m2 og to terrasser på ca. 80 m2 tilsammen. Huset inneholder 4 bad, 2 kjøkken og 6 soverom.
Dersom kjøper skulle ønske det er det mulig å få kjøpt nabotomten, som eies av selgers bror. Tomten er på mellom 150 m2 og 200 m2.


PRISTILBUD!!! Eieren har akkurat redusert prisen med hele 46.000 euro fra 244.000 euro til 198.000 euro, som er en meget god pris på et hus på 309 m2, som er innflyttingsklar!!! i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Steinhus med en meget fin beliggenhet, inne i Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: SVI013

Steinhuset har en meget fin beliggenhet rett ved den vakre gamle festningen i gamlebyen og er på 120m2 i 2 etasjer. Det har blitt delt i to mindre enheter med en lettvegg. To terrasser og en liten gårdsplass foran mot en stille gate. Flott utsikt over Rethymnon by, ca.200m til havet og nærmeste strand, beliggende på vestsiden av Rethymnon by.

Den ene delen av huset må moderniseres noe innvendig og utvendige tak bør påføres membran og isolasjon. Vann, strøm og kloakknett er tilkoblet huset.

Prisantydning: 129.600 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott renovert steinhus, med tre soverom, inne i gamlebyen i Rethymnon.

Kretaestate salgskode: SVI017

Flott renovert enebolig,i år 2008,i gamlebyen i Rethymnon til salgs. Har tre soverom et bad og et ekstra toalettrom. Flott takterrasse med et fullt utstyrt utekjøkken. Kun 30 meter til nærmeste Kaffeneon.

Pris: 183.600 euro pluss ca. 5 % salær til advokat og notarius.

Bilder Detaljbeskrivelse

Fantastisk venetianske steinvilla, inne i gamlebyen i Rethymnon by.

Ref: REN004

Meget flott venetianske steinvilla inne i gamlebyen i Rethymnon by. Fantastisk venetiansk villa, med stor hage, i sentrum av gamlebyen i Rethymnon. Huset er på 180 m2, i to etasjer, med en tomt på 440 m2. Det er mulig å bygge på ytterligere 320m2 boligmasse på tomten. Eiendommen egner seg godt som et investeringsobjekt. Hus og hage må totalrenoveres. Dagens eier har gjort en god del forberedelsesarbeider, så som å fjerne all gammel innvendig murpuss på alle vegger. Kretaestate kan påta seg hele renoveringsoppgaven dersom det er ønskelig. Dette er en av de flotteste eiendommene inne i gamlebyen.

Prisantydning er 345.000 euro, pluss skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott steinvilla i Gamlebyen Rethymno.

Kretaestate salgskode: REN001

To steinhus på 191m2 på en stor eiendom, ca. 450 m2, midt inne i sentrum av gamlebyen i Rethymnon. Det er lovlig å bygge på ytterligere ca. 200m2 boflate i hagen. Eiendommen egner som godt både som et investeringsobjekt eller som en privatbolig. Hus og eiendom må totalrenoveres. Dersom det er ønskelig kan dette arbeidet utføres av oss i Kretaestate. Til de nærmeste butikker, barer og tavernaer er det kun 50m.

Fantastisk prisreduksjon på denne eiendom, som er et flott investeringsobjekt. Det kan totalt bygges nærmere 400 m2 boligflate på tomten. PRISEN ER REDUSERT FRA 322.000 EURO TIL 198.000 EURO!!!, i tillegg kommer, skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse


Renoveringsobjekt i Gamlebyen Rethymno.

Kretaestate salgskode: KER010

Dette gamle sjarmerende steinhuset ligger midt inne i sentrum av idylliske gamlebyen. Huset er på hele 310m2, og har en stor hage på 300m2. Hagen kan man beholde som hage og uterom, og det er muligheter her til å omdanne denne til en vakker botanisk hage. Men det er også mulig å bygge på disse 300m2, om man skulle ønske et større hus, i tillegg til dagens hus på 310m2. Totalt vil man da komme opp i en bygningsmasse på over 600 m2.

Prisantydning: 540.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salær.

Bilder Detaljbeskrivelse

Et gammelt hus i sentrum av Rethymno.

Kretaestate salgskode: REN005

Dette er et gammelt hus som ligger inne i sentrum av gamlebyen i Rethymnon. Eiendommen består av to hus, med en liten inne gårdsplass. Totalt er det ca. 80m2 boligareal. Eiendommen må ryddes og totalrenoveres. Det er ca. 100m til nærmeste strand. Alle andre fasiliteter ligger innenfor gangavstand. Eiendommen er i en gate med nesten ingen trafikk. 

Pristilbudpr. 15.09.15! Prisen redusert fra 69.000 euro til 55.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse

Eldre leilighet på 143 m2, beliggende i en sidegate til strandpromenaden.Kretaestate salgskode: LEI006

Flott leilighet helt ned ved stranden i Rethymnon by. Leiligheten er på 143m2 med tre soverom og terrasse. Det trengs å foreta en oppussing av leiligheten.

Pristilbud!! Prisen er redusert med 26.500 euro! Ny pris er 238.000 euro

Pris: 238.000 euro
, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer som utgjør ca 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Luksusleilighet på 255 m2, i første rekke, på strandpromenaden.Kretaestate salgskode: LEI013

En stor leilighet beliggende midt på strandpromenaden i Rethymnon by, med en fantastisk utsikt over stranden og havet. Dette er en av Rethymnon bys beste bolig beliggenheter, for de som setter pris på havutsikt. Leiligheten har en total grunnflate på 165m2 alt på en flate. I tillegg hører det med en liten leilighet i samme etasje og en større leilighet, med stor terrasse og fantastisk utsikt, i etasjen over.

Alle tre leilighetene har blitt benyttet til utleieformål de siste årene. Ved relativt enkle grep kan disse leilighetene slås i sammen til en enhet på ca. 255m2. Objektet egner seg godt som et investeringsobjekt.

Pristilbud!! Prisen er redusert med 47.000 euro

Pris: 390.000 euro,
I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer som utgjør ca. 9 % av salgsprisen.

Bilder Detaljbeskrivelse


Meget flott rekkehus i bydelen Kastellaki, i Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: REK001

Meget flott rekkehus, beliggende på en høyde, med utsikt over Rethymnon by, i villa bydelen Kastellaki. Meget høy teknisk standard i hele huset. Huset er på 203m2 og har to bad og tre soverom. Sentralt ventilasjons og varmeanlegg er installert.

Pristilbud!!! Salgsprisen er redusert med 38.500 euro, fra 402.500 euro til 364.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer som utgjør ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Eldre leilighet på 120 m2, med flott utsikt fra 2 store terrasser, beliggende inne i Rethymnon by.Kretaestate salgskode: LEI011

Stor leilighet midt i Rethymnon by, med to store terrasser, hvorav den ene har havutsikt. Leiligheten ligger i fjerde etasje i et leilighetskompleks. Leiligheten er på et plan og består av: kjøkken med delvis åpen løsning mot stue og spisestue, 2 soverom og et bad. Det finnes heis og privat parkeringsplass. Det er ca 300 m til stranden.

Pristilbud!! Prisen er redusert med 22.000 euro!

Pris: 208.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer som utgjør ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Stor villa, med 4 separate leiligheter, på strandpromenaden i Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: VIL004

Dette er villa som ar blitt brukt som utleieobjekt i flere år. Er et flott objekt som ligger helt nede på standpromenaden og det er ca. 50m til stranden. Huset inneholder i første etasje en fin leilighet med kjøkken, stor stue, to soverom, et bad og en terrasse. I andre etasje er det to små studioer med kjøkkenkrok og stueplass med to senger. Til hver av studioene er det et bad. Det er også en større leilighet i andre etasje som inneholder stue med kjøkkenkrok, eget soverom med to senger og et bad med badekar. Det er en liten hage rundt huset og et lager i et eget hus. Egner seg både som et utleieobjekt eller for noen som ønsker seg et stort hus, helt nede ved stranden. Huset har et boligareal på 338m2, og er i to etasjer. Det trenger noe teknisk oppgradering.

Prisantydning: 399.800 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Pristilbud: Salgsprisen er redusert med 37.000 euro. Skatter og avgifter er redusert med ca. 26.000 euro i følge de nye Greske boligskatt lover.

Bilder Detaljbeskrivelse

Liten kjekk leilighet, på 55 m2, inne Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: LEI066

Kjekk leilighet på 55 m2, med 2 soverom, kjøkken og stue. Ligger ca. 30 meter fra nærmeste strand. Butikker og tavernaer er rett i nærheten. Leiligheten er i relativt god stand og passer godt for et par.

Prisantydning: 53.000 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Leilighet på 73 m2, i utkanten av Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: LEI070

Leilighet ligger på bakkeplan og er på 73 m2. Den inneholder 2 soverom, 1 bad, 1 kjøkken og 1 stue. Til leiligheten hører det med 3 små terrasser og en liten hage. Leiligheten ligger i et sentralt strøk med masse butikker, tavernaer og ca. 400 meter ned til nærmeste strand. Inn til sentrum av Rethymnon by er det ca. 2,5 km. Bad og kjøkken trengs å renoveres. Dersom en bruker de bestående gulv og vegger så vil denne oppgradering ikke være noen stor jobb. Skulle en ny eier øsnke en større oppgradering så vil det ikke være noen problemer. Det vil ta noe mere tid og koste mere. Dersom det er ønskelig kan vi i kretaestate utføre denne jobben.

Prisantydning: 61.500 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott Hotel Calergi Residence i Atsipopoulo.Kretaestate salgskode: HOT003

Et flott og sjarmerende leilighetshotell i Atsipopoulo til salgs. Hotellet inneholder 15 leiligheter og frokost sal. Stor fin hage med basseng og bibliotek. Hotellet er i meget god teknisk stand, da godt løpende vedlikehold har vært utført. Nye eiere vil kunne få hjelp av dagens eiere, for å drive hotellet det første driftsåret.

Den nye prisen som inkluderer alle skatter, avgifter og salærer er på 881.000 euro, hvilket er en prisreduksjon på 252.000 euro. Det gir en prosentmessig prisreduksjon på 22,2 %.


Ny pris: 881.000 euro
Gammel pris: 1.133.000 euro

Bilder Detaljbeskrivelse