Renoveringsobjekter

Dette er et relativt nytt satsingsområde for oss, hvor vi kan tilby gamle hus som må totalrenoveres eller moderniseres. Kretaestete vil kunne tilby hele jobben med kostnadsberegning, budsjett, designarbeid, lisenssøknad, material - og utstyrsinnkjøp, for deretter å utføre selve renoveringsarbeidet. Kretaestate kan tilby å utføre jobben på fastpris dersom det er ønskelig.

Fordelen med denne type boligkjøp er at disse boligene gjerne ligger i små og koselige landsbyer eller i sentrum av Rethymnon by. Et av våre hovedsatsningsområder for dette forretningsområdet er i den sjarmerende gamlebyen i Rethymnon.

Prisene på gamle hus ligger fra ca 60.000 euro til 300.000 euro. De dyreste husene ligger i gamlebyen i sentrum av Rethymnon.

Fordelen med renoveringsobjekter er at dere selv kan være med å planlegge å designe deres egen drømmebolig. I gamlebyen får dere et trivelig bomiljø med på kjøpet, hvor mye lokal gresk kunnskap og tradisjoner finnes. Dersom dere kjøper bolig i gamlebyen i Rethymnon, vil også alle byens severdigheter og forretningstilbud ligge innenfor gangavstand. For å renovere og ordne med alle nødvendige papirer, bør en beregne mellom 12 til 18 måneders arbeidstid, avhengig noe av størrelsen på hus og tomt og i hvilken stand huset er i ved kjøpstidspunktet.

Ved kjøp av bolig som må renoveres, må kjøper betale salgspris pluss 3 % overførselsskatt og ca. 5 % salærer til notarius og advokat.

Flott renoveringsobjekt på 180 m2,10 km øst for Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: REN026

Huset er bygget i to etasjer og kan deles opp i to separate leiligheter, dersom dette ønskes. Til huset hører det med et lite kjekt gårdsrom og et terrasser. Huset er på ca. 180 m2 og har en tomt på 260 m2. Huset er beliggende i en koselig landsby ca. 3 km. fra havet. I landsbyen finns det butikker og tavernaer. Huset har følgende rominndeling: I første etasje finns det fire rom og i andre etasje finns det kjøkken, spisestue, stue og to soverom og en terrasse. Huset trenger en total renovering.

Prisantydning: 68.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Nedlagt olivenolje fabrikk, 500 m2,selges som et investeringsobjekt.

Kretaestate salgskode: REN027

Huset er bygget i to etasjer og kan deles opp i flere separate leiligheter. Tomten er på 700 m2, så det være plass til å bygge for eksempel et svømmebasseng. Det er ca.1 km ned til nærmeste strand. Inn til Rethymnon by er det ca.5 km. I området finns det butikker og tavernaer. Det er relativt god bussforbindelse inn til Rethymnon by.

Prisantydning: 260.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Renoveringsobjekt på 90 m2, med en liten hage.

Kretaestate salgskode: REN030

Huset er bygget i en etasje og har en kjekk liten hage. Huset er på ca. 90 m2 og har følgende rominndeling: Kjøkken, bad og tre rom. Det er kun 2 km ned til nærmeste strand. I området finns det butikker og tavernaer. Inn til Rethymnon by er det ca 12 km. Det er relativt god bussforbindelse inn til Rethymnon by.

Prisantydning: 42.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Renoveringsobjekt på 156 m2, nære stranden i Episkopi.

Kretaestate salgskode: REN031

Huset er bygget i to etasje og har en relativt stor terrasse. Huset er på ca. 156 m2 og har følgende rominndeling: To kjøkken, bad, to soverrom og et stort lagerrom. Det er kun 3 km ned til den flotte stranden i Episkopi. Inn til vannfallene i Argyrupolis, er det kun 4 km. I området finns det butikker og tavernaer. Inn til Rethymnon by er det ca 12 km. Det er relativt god bussforbindelse inn til Rethymnon by, fra Episkopi.

Prisantydning: 102.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Renoveringsobjekt på 80 m2, i landbyen Argyroupolis.

Kretaestate salgskode: REN032

Huset er bygget i to etasje og består av to store rom i hver etasje.Huset er på 80 m2 og tomten er på 186 m2. Tomten og huset har et stort potensial, til å bli et flott objekt etter en oppussing. Huset ligger i den vakre landsbyen Argyroupolis, som er berømt for sitt flott vannfall. I landsbyen er det både butikker og tavernaer. Ned til den flotte stranden i Episkopi er det ca. 8 km. Inn til Rethymnon by er det ca 20 km.

Prisantydning: 42.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Renoveringsobjekt på 340 m2, i landbyen Atsipuopoulos.

Kretaestate salgskode: REN033

På tomten står bare deler igjen av et meget gammelt steinhus. Det er mulig å bygge nytt hus på tomten på en størrelse inntil 340 m2. Tomten er på 500 m2 og har en fin plassering i landskapet. Det er i underkant av 2 km ned til nærmeste strand. Ned til Rethymnon by er det ca. 4 km. I denne landsbyen finns det mange butikker, barer og tavernaer. Det er flott havutsikt fra tomten.

Prisantydning: 52.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Renoveringsobjekt på 110 m2, i landbyen Spili.

Kretaestate salgskode: REN034

Huset er på 110 m2 og er bygd i to etasjer. Huset har følgende rominndeling i første etasje: To rom og et stort lagerrom. Andre etasje har følgende rominndeling: Et stort kombinert kjøkken og spisestue, en stue, et soverom og et utendørs toalettrom. Det er bygd en romselig terrasse i andre etasje, som har flott utsikt. Huset ligger midt inne på Kreta, ca 30 km fra Rethymnon by. Det er ca. 7 km til nærmeste strand, på Kretas sydkyst. Spili er en ganske stor landsby, så her finns det butikker, tavernaer og barer.

Prisantydning: 58.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Delvis renovert steinhus på 140 m2, til en fantastisk pris!

Kretaestate salgskode: REN036

Huset ligger ca. 20 km øst for Rethymnon by og ca. 8 km fra stranden i Episkopi. Landsbyen er godt vedlikeholdt og har butikker, supermarked og tavernaer. Dette huset er bygd i tre etasjer. Eieren har gjort store utbedringsarbeider på hele huset. Huset fremstår i god stand. Rominnholdet i føste etasje er: 3 store rom, andre etasje har følgende rominndeling: Kjøkken med åpen løsning til spisestue og stue og et bad. Det er utgang til en kjekk terrasse. Tredje etasje har følgende rominndeling: To soverom og et toalettrom. Dersom det er ønskelig kan en kjøper få kjøpt en liten ekstratomt på 260 m2, som ligger 30 meter fra huset,til en pris av 6.000 euro. Fra tomten er det flott utsikt mot havet og landsbyen. Det er kun 1 km. Avstand til de berømte vannfallene i Argyruopolis.

Prisantydning: 42.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Fantastisk venetianske steinvilla, inne i gamlebyen i Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: REN004

Meget flott venetianske steinvilla inne i gamlebyen i Rethymnon by. Fantastisk venetiansk villa, med stor hage, i sentrum av gamlebyen i Rethymnon. Huset er på 180 m2, i to etasjer, med en tomt på 440 m2. Det er mulig å bygge på ytterligere 320m2 boligmasse på tomten. Eiendommen egner seg godt som et investeringsobjekt. Hus og hage må totalrenoveres. Dagens eier har gjort en god del forberedelsesarbeider, så som å fjerne all gammel innvendig murpuss på alle vegger. Kretaestate kan påta seg hele renoveringsoppgaven dersom det er ønskelig. Dette er en av de flotteste eiendommene inne i gamlebyen.

Prisantydning er 345.000 euro, pluss skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott steinvilla i Gamlebyen Rethymno.

Kretaestate salgskode: REN001

To steinhus på 191m2 på en stor eiendom, ca. 450 m2, midt inne i sentrum av gamlebyen i Rethymnon. Det er lovlig å bygge på ytterligere ca. 200m2 boflate i hagen. Eiendommen egner som godt både som et investeringsobjekt eller som en privatbolig. Hus og eiendom må totalrenoveres. Dersom det er ønskelig kan dette arbeidet utføres av oss i Kretaestate. Til de nærmeste butikker, barer og tavernaer er det kun 50m.

Fantastisk prisreduksjon på denne eiendom, som er et flott investeringsobjekt. Det kan totalt bygges nærmere 400 m2 boligflate på tomten. PRISEN ER REDUSERT FRA 322.000 EURO TIL 198.000 EURO!!!, i tillegg kommer, skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse


Renoveringsobjekt i Gamlebyen Rethymno.

Kretaestate salgskode: KER010

Dette gamle sjarmerende steinhuset ligger midt inne i sentrum av idylliske gamlebyen. Huset er på hele 310m2, og har en stor hage på 300m2. Hagen kan man beholde som hage og uterom, og det er muligheter her til å omdanne denne til en vakker botanisk hage. Men det er også mulig å bygge på disse 300m2, om man skulle ønske et større hus, i tillegg til dagens hus på 310m2. Totalt vil man da komme opp i en bygningsmasse på over 600 m2.

Prisantydning: 540.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salær.

Bilder Detaljbeskrivelse

Et gammelt hus i sentrum av Rethymno.

Kretaestate salgskode: REN005

Dette er et gammelt hus som ligger inne i sentrum av gamlebyen i Rethymnon. Eiendommen består av to hus, med en liten inne gårdsplass. Totalt er det ca. 80m2 boligareal. Eiendommen må ryddes og totalrenoveres. Det er ca. 100m til nærmeste strand. Alle andre fasiliteter ligger innenfor gangavstand. Eiendommen er i en gate med nesten ingen trafikk. 

Pristilbudpr. 15.09.15! Prisen redusert fra 69.000 euro til 55.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse