Perama området

1.0 Områdedefinisjon.
Dette er området ved og rundt byen Perama, som er administrasjonsby for området Milopotamos, ca. 40 km øst for Rethymnon og ca 10 km rett syd for Panormo på nordkysten.

2.0 Salgsobjekter i området.
Området er kjent for sine mange små pittoreske landsbyer av steinhus. Det fleste eiendommene vi har i dette området er steinhus, hvorav de fleste må renoveres helt eller delvis.

3.0 Beskrivelse av området.

Området er et stort landbruksområde, hvor terrenget er en blanding av småkupert og flatt. Derfor er det et område som egner seg godt for oppdyrking. Også det at hele Milopotamos området ligger ved kanten av og nord for fjellmassivet Psiloritis, som har Kretas høyeste fjelltopp på 2456 meter. Det betyr at på vinteren får dette området bra med regn. I forhold til Norge er nedbørmengden her relativt beskjeden med en total nedbør på ca. 900 mm pr. år.

4.0 Hva området kan tilby.
I dette området finns det mange små vakre landsbyer, som alle er verdt et besøk. De fleste landsbyene kan nåes på sykkel, da det er laget mange små, lite trafikkerte veier i dette området. Ellers er det verdt å besøke dryppsteinsgrotten Melidoni eller keramikklandsbyen Margarites. For de som ønsker noe mer historielæring er et besøk til utgravingsområdet av den Minoiske landsbyen Eleftherna verdt et besøk. Landsbyen er mellom 5000 år og 6000 år gammel, og var på den tiden den største byen i det østre Middelhavet med en befolking på ca. 50.000.

Flott villa på 200 m2, 50 m fra stranden, og 13 km øst for Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: VIL113

Fantastisk pristilbud! Huset har en fin beliggenhet i nærheten av den kjente landsbyen Perema. I denne landsbyen finns det mange butikker, barer, tavernaer og offentlige kontorer. Inn til Rethymnon by er det ca. 25 km og til nærmeste strand ca. 13 km. Området er et typisk bondelandskap med mange små pittoreske landsbyer. Huset er på 119 m2 og inneholder følgende rom: Stort kjøkken, hvor innredningen er laget av tre, stor stue, 3 store soverom og et bad. Fra flere av rommene er det direkte utgang til en stor terrasse. Tomten er på 350 m2 og er ferdig opparbeidet. Her er det plantet busker og trær. Store deler av hagen er steinbelagt. Det er mulig å parkere bilen rett ved tomten.

Prisantydning: 119.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott renovert steinhus, selges fullt møblert.

Kretaestate salgskode: SVI041

PRISTILBUD!!!
Fantastisk pristilbud på denne innflyttingsklare steinhust, rett i utkant av landsbyen Perema. Salgsprisen på dette flotte hus er 71.000 euro. Huset inneholder følgende: 1 fullt utstyrt kjøkken, stue med peis, 2 soverom med hver to senger i, 1 bad med dusj og vaskemaskin installert og ca. 15 m2 gårdsrom. Det er innkoblet telefon og internett. Huset er akkurat ferdig renovert.

Pristilbud: 71.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Stor og meget flott villa ved Perema.

Kretaestate salgskode: VIL067

Dette er en meget flott villa og eiendom til en fantastisk pris.
Huset er på 300 m2 med svømmebasseng i hagen og tomten er på 3.700 m2, som er flott opparbeidet med blomster, busker og trær. Eindommen inneholder stort kjøkken med åpen løsning til spisestue og stue, tre soverom og to bad, et kontor, vaskerorm, bod og et trimrom. Garasje med plass til to biler, et flott utegrill område og en liten privat kirke.
Det er flott utsikt fra tomten, både mot fjellet Psiloritis,Kretas høyeste, og landskapet rundt. Det er kun 4 km. Inn til den store landsbyen Perema. Her finns legesenter, kommunale kontorer, butikker, supermarkeder, tavernaer og barer. Til nærmeste strand,i Panormo, er det ca. 10 km.

Prisantydning: 280.800 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til notarius og advokat.

Bilder Detaljbeskrivelse