Leiligheter

I denne kategorien inngår både nye og brukte leiligheter. De fleste leilighetene er som regel en del av et prosjekt. I de nye prosjektene som ligger på utsiden av Rethymnon by er kvaliteten høy og felles basseng er vanlig standard. For brukte leiligheter som ligger inne i Rethymnon by, er det normalt den sentrale beliggenheten som er kjøper etterspør. Disse leilighetene har som regel en eller to terrasser og mange av disse har havutsikt. 
Størrelsen på disse leilighetene kan variere mye. En en-roms leilighet er normalt 40 til 60 m2. En to-roms leilighet er normalt på 60 til 80 m2 og en tre-roms leilighet er normalt på 90 til 120 m2. Tre-roms leilighetene har som regel to bad.
De fleste brukte leilighetene ligger i eller nær Rethymnon by. Leilighetene som ligger inne i Rethymnon by, i første rekke mot stranden er de absolutt dyreste.
Prisnivået på leiligheter ligger mellom 60.000 euro og 500.000 euro

 Meget flott leilighet på 150 m2, med høy teknisk standard.Kretaestate salgskode: LEI090

Leiligheten ligger i et rolig og flott område inne i sentrum av Rethymnon by. Den ligger i tredje etasje og det går heis mellom alle etasje. Leiligheten har følgende rominndeling: Meget stor stue med eget gjestetoalett og garderoberom. Stort kjøkken laget i massiv eik og med direkte utgang til en terrasse. Meget stor stue, med tregulv og direkte utgang til terrasse. I forbindelse med stuen er det bygd et toalettrom og garderobe. Inne i stuen er det installert en stor fin peis. Tre soverom og 2 bad hører også med til leiligheten. På alle gulvene utenom badene er det installert parkettgulv. Det er mulig å få kjøpt en parkeringsplass på baksiden huset. Leiligheten har sentralvarme system installert. I kjøkkeninnredningen er det installert et kjøleskap og en todelt komfyr. I huset er det heis.

Prisantydning: 230.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 133 m2,med 3 soverom og flott havutsikt!Kretaestate salgskode: LEI083

Leiligheten er på 133 m2 og har følgende rominndeling: Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. Direkte utgang,fra stueområdet, til stor balkong. Tre soverom og to bad. Det hører også med, til leiligheten, en stor taktreasse på ca. 100 m2.En innendørs parkeringsplass hører med til leiligheten. Leiligheten er bygd på toppen av boligblokken og har dermed en meget flott utsikt mot havet og stranden, som ligger i en avstand av ca.100 m fra leiligheten. Det er også en flott utsikt inn mot sentrum av Rethymnon by.

Prisantydning: 276.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 70 m2,med 1 soverom og flott havutsikt!Kretaestate salgskode: LEI084

Leiligheten er på 70 m2 og har følgende rominndeling: Kjøkken, bad, kombinert stue og spisestue,1 soverom og en terrasse med flott utsikt til stranden.Det er kun 30 m å gå for komme ned til stranden.

Prisantydning: 146.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Moderne leilighet på 87 m2,med 2 soverom og flott havutsikt!Kretaestate salgskode: LEI087

Denne moderne leiligheten er på 87 m2 og har følgende rom: Kjøkken, bad, kombinert stue og spisestue, gang,2 soverom og en stor terrasse som har havutsikt. Leiligheten ligger i andre etasje og det er ca.800 m til den flotte sandstranden.Til leiligheten hører det også med en parkeringsplass. Det går busser inn til Rethymnon by hver time. Bussturen tar ca. 15 min.

Prisantydning: 203.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 114 m2,med 3 soverom og 150 m fra stranden i Rethymnon by.Kretaestate salgskode: LEI088

Leiligheten er på 114 m2 og har følgende rominndeling:Kjøkken,et bad, kombinert stue og spisestue, en gang og 3 soverom og en balkong. Leiligheten ligger i første etasje, og rett opp for stranden i Rethymnon by.

Prisantydning: 115.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Ikke ferdig leilighetshus på 240 m2,i Rethymnon by!Kretaestate salgskode: LEI089

Leilighetshuset har full kjeller på 120 m2 og en ferdig bygd leilighet i første etasje og en ikke ferdigstillt leilighet i andre etasje. Hver av leilighetene er på 120 m2. Leiligheten i første etasje har følgende rominndeling: Kjøkken og kombinert spisestue og stue, tre soverom, et stort bad og en liten terrasse med havutsikt. Leiligheten i andre etasje er ikke ferdigutviklet.

Prisantydning: 381.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 80 m2,med 2 soverom og flott utsikt!Kretaestate salgskode: LEI079

Leiligheten er på 80 m2 og inneholder følgende: Kjøkken, bad, kombinert stue og spisestue, gang og 2 soverom. Det er også en terrasse til leiligheten. Dersom en kjøper skulle ønske det, vil det være mulig å bygge på en ekstra etasje på leiligheten. Leiligheten ligger rett opp for bystranden i Rethymnon by.

Prisantydning: 203.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 87 m2,med 2 soverom og flott havutsikt!Kretaestate salgskode: LEI080

Leiligheten er på 87 m2 og den ligger i andre etasje. Leiligheten inneholder følgende rom: Kjøkken med egen spisekrok, bad,stue, gang, 2 soverom og et lagerrom. Til leiligheten hører det med en balkong og en stor terrasse.Leiligheten ligger ca. 400 meter fra sentrum av Rethymnon by.

Prisantydning: 104.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Meget flott leilighet på 98 m2, nede på strandpromenaden.Kretaestate salgskode: LEI081

Leiligheten ligger helt nede ved strandpromenaden i Rethymnon by. En trenger kun å gå over gaten så er en nede på starnden. Leiligheten er på 98 m2 og har følgende rominndeling: Kjøkken, stor stue, 2 store soverom,et stort bad og en terrasse med havutsikt. Leiligheten er plassert i andre etasje. Av tekniske hjelpemidler finns, soloppvarmet varmtvann og sentralvarmeanlegg. Alle type fassiliteter finns i nærheten. Leiligheten selges til en meget god pris.

Prisantydning: 166.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Kjekk leilighet på 50 m2, 100 m fra stranden i Rethymnon by!Kretaestate salgskode: LEI082

Leiligheten er på 50 m2 og inneholder følgende rom: Kjøkken med spisekrok, bad, stue, gang og et soverom. Til leiligheten hører det også med to terrasser. Fra den ene terrassen ser en mot småbåthavnen og fra den andre terrassen ser en mot stranden, som kun ligger 100 meter fra leiligheten.

Prisantydning: 78.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Flott og moderne leilighet,50 m fra stranden, i Rethymnon gamleby.Kretaestate salgskode: LEI077

Moderne og innflyttings klar leilighet på 40 m2, som ligger i andre etasje. Leiligheten inneholder åpen løsning mellom kjøkken og stue, en gang, et bad og et soverom. Leiligheten selges fullt møblert og utstyrt, som det sees på bildene. Til nærmeste strand er det ca. 50 meter å gå. Butikker og tavernaer finns rett i nærheten av leiligheten.

Prisantydning: 89.100 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Leilighet på 67 m2, med 2 soverom og 1 bad, beliggende nære Perema.

Kretaestate salgskode: LEI062

Leiligheten er på 67 m2 og inneholder 2 soverom , 1 bad, åpen løsning mellom kjøkken, stue og en spisestue. En terrasse på bakkeplan.Leiligheten har soloppvarmet varmtvann. Nærmeste by er Perema som kun ligger 2 km leiligheten. Ned til nærmeste strand er det 12 km.

Prisantydning: 53.000 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Meget flott leilighet, på 125m2, beliggende inne i Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LEI072

Leiligheten ligger i den nest øverste etasje av denne byggningen, med en fantastisk utsikt over havet og områdene nord for Agios Nikolaos. Det er kun 50 meter til havet.Leiligheten er meget moderne og har av teknisk fasliliteter sentralvarme, aircondintion i alle rom og soloppvarmet varmtvanns system. Dette er virkelig en flott leilighet for den kresne kjøper, både hva gjelder standard og beliggenhet.
Leiligheten inneholder: Åpen løsning kjøkken, spisestue og stue. 3 soverom, 2 bad, et gjestetoalett og 1 lagerrom. En meget stor terrasse og en balkong.

Prisantydning: 406.000 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Ny og moderne leilighet, på 100 m2, beliggende inne i Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LEI071

Leiligheten ligger i øverste etasje av denne byggningen, med en fantastisk utsikt over havet og områdene nord for Agios Nikolaos. Det er kun 100 meter til havet.Leiligheten er meget moderne og har av teknisk fasliliteter gulvvarme, aircondintion i alle rom og soloppvarmet varmtvanns system. Dette er virkelig en flott leilighet for den kresne kjøper, baåde hva fjelder standard og beliggenhet. Leiligheten inneholder:Åpen løsning kjøkken, spisestue og stue. 2 soverom, 1 bad og 1 lagerrom. En meget stor terrasse og en balkong.

Prisantydning: 364.000 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Rekkehus på 110 m2, med 2 soverom og 2 bad,ved Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LEI075

Rekkehuset er bygd i to etasjer og har en brutto boflate på 110 m2. Tomten som hører til rekkehuset er på 900 m2 og er fullt opparbeidet med et lite svømmebasseng og med busker og trær plantet. Store deler av hagen på baksiden av rekkehuset er belagt med flis og naturstein. Ved innkjørselen er det plantet mye blomster og busker. Til havet er det ca. 200 meter å gå. Rekkehuset inneholder: Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. Et toalettrom, to soverom, to bad en stor terrasse og en balkong. Parkeringsplass finns foran rekkehuset.

Prisantydning: 332.000 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Leilighet på 100 m2, 200 m fra strand, i Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LEI076

Leiligheten er bygd i to etasjer, og ligger 200 meter fra havet. Leiligheten er i en blokk som består av 14 enheter. Leiligheten inneholder følgende rom: Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. Et toalettrom, et vaskerom og et lagerrom. To soverom og et bad, to balkonger.Leiligheten har god teknisk standard med utstyr som: Sentral varme, aircondition og soloppvarmet varmtvann. Prosjektet ligger i et rolig område av byen, og det er ca. 1 km inn til sentrum. I nærområdet er det butikker og tavernaer. Leiligheten selges møblert og fullt utstyrt.

Prisantydning: 260.000 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Leilighet på 73 m2, i utkanten av Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: LEI070

Leilighet ligger på bakkeplan og er på 73 m2. Den inneholder 2 soverom, 1 bad, 1 kjøkken og 1 stue. Til leiligheten hører det med 3 små terrasser og en liten hage. Leiligheten ligger i et sentralt strøk med masse butikker, tavernaer og ca. 400 meter ned til nærmeste strand. Inn til sentrum av Rethymnon by er det ca. 2,5 km. Bad og kjøkken trengs å renoveres. Dersom en bruker de bestående gulv og vegger så vil denne oppgradering ikke være noen stor jobb. Skulle en ny eier øsnke en større oppgradering så vil det ikke være noen problemer. Det vil ta noe mere tid og koste mere. Dersom det er ønskelig kan vi i kretaestate utføre denne jobben.

Prisantydning: 61.500 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Liten kjekk leilighet, på 55 m2, inne Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: LEI066

Kjekk leilighet på 55 m2, med 2 soverom, kjøkken og stue. Ligger ca. 30 meter fra nærmeste strand. Butikker og tavernaer er rett i nærheten. Leiligheten er i relativt god stand og passer godt for et par.

Prisantydning: 53.000 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Eldre leilighet på 143 m2, beliggende i en sidegate til strandpromenaden.Kretaestate salgskode: LEI006

Flott leilighet helt ned ved stranden i Rethymnon by. Leiligheten er på 143m2 med tre soverom og terrasse. Det trengs å foreta en oppussing av leiligheten.

Pristilbud!! Prisen er redusert med 26.500 euro! Ny pris er 238.000 euro

Pris: 238.000 euro
, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer som utgjør ca 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Eldre leilighet på 120 m2, med flott utsikt fra 2 store terrasser, beliggende inne i Rethymnon by.Kretaestate salgskode: LEI011

Stor leilighet midt i Rethymnon by, med to store terrasser, hvorav den ene har havutsikt. Leiligheten ligger i fjerde etasje i et leilighetskompleks. Leiligheten er på et plan og består av: kjøkken med delvis åpen løsning mot stue og spisestue, 2 soverom og et bad. Det finnes heis og privat parkeringsplass. Det er ca 300 m til stranden.

Pristilbud!! Prisen er redusert med 22.000 euro!

Pris: 208.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer som utgjør ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Luksusleilighet på 255 m2, i første rekke, på strandpromenaden.Kretaestate salgskode: LEI013

En stor leilighet beliggende midt på strandpromenaden i Rethymnon by, med en fantastisk utsikt over stranden og havet. Dette er en av Rethymnon bys beste bolig beliggenheter, for de som setter pris på havutsikt. Leiligheten har en total grunnflate på 165m2 alt på en flate. I tillegg hører det med en liten leilighet i samme etasje og en større leilighet, med stor terrasse og fantastisk utsikt, i etasjen over.

Alle tre leilighetene har blitt benyttet til utleieformål de siste årene. Ved relativt enkle grep kan disse leilighetene slås i sammen til en enhet på ca. 255m2. Objektet egner seg godt som et investeringsobjekt.

Pristilbud!! Prisen er redusert med 47.000 euro

Pris: 390.000 euro,
I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer som utgjør ca. 9 % av salgsprisen.

Bilder DetaljbeskrivelseKjekk leilighet på 90 m2, med to soverom, beliggende 200 m fra havet.Kretaestate salgskode: LEI009

Kjekk leilighet på 90m2 med åpen løsning mellom stor stue og kjøkken, et bad, to soverom og store terrasser, beliggende 200m fra nærmeste strand.

Pristilbud!!! Prisen er redusert fra 184.000 euro til 167.000 euro, i tillegg kommer det skatter, avgifter og salærer som utgjør ca. 9 % av salgsprisen.

Bilder Detaljbeskrivelse