Bali området

1.0 Områdedefinisjon.
Til dette området hører med landsbyen Bali og nærområdene rundt denne, på nordkysten av Kreta, ca.25 minutters kjøretur østover fra Rethymnon by.

2.0 Salgsobjekter i området.
For høsten 2015 har ikke noen objekter igjen, i dette området.

3.0 Beskrivelse av området.

Dette er en liten fiskerlandsby som har blitt utviklet i løpet av de siste 20 årene til et koselig og fredlig feriested. Selve landsbyen Bali er delt i tre deler, sentrert rundt hver sin lille sandsstrand. Dette er et område som egner seg godt for dem som liker å feriere på et stille og fredfullt område. Bali-landsbyen ligger ved en koselig og ikke minst godt beskyttet vik. Ellers er området rundt landsbyen et kupert fjellområde. Det tar ca. 25 minutter å kjøre inn til Rethymnon by, eller ca. 35 minutter å kjøre til Heraklion by. Hver time går det busser til enten Rethymnon og Chania eller til Heraklion og Agios Nikolaos.

4.0  Hva kan området tilby.
I landsbyen Bali er det butikker, supermarkeder og tavernaer. Det finns hoteller og pensjonater i alle størrelser og prisklasser. Ellers ligger Bali nesten midt mellom byene Rethymnon og Heraklion, slik at det er lett å ta en bytur. Hver time går det ekspressbusser til hver av de nevnte byene.