Akrotiri halvøya

1.0 Områdedefinisjon.
Området som går under fellesbetegnelsen Akrotiri, er halvøya som ligger på nordkysten av Kreta, nordøst av Chania by og strekker seg helt øst til byen Souda. På Akrotiri-halvøya ligger Chania flyplass og universitet. 

2.0 Salgsobjekter i området.
På Akrotiris nordvestre side har det de siste 20 årene blitt bygd mange flotte villaprosjekter. Området er kjent for sine store og ikke minst lukseriøse villaer, som er bygd på store tomter nær strandkanten. Vi har satset på et par villaprosjekter i mellomprisklassen. Disse villaene har primært vært bygd med henblikk på utleie. Vi har også tatt med et par meget flotte luksusvillaer i vår salgsmeny.

3.0 Beskrivelse av området.
Den nordvestlige delen av Akrotiri er et småkupert område, med mange små koselige landsbyer. Fra nesten alle deler av dette området er det en flott utsikt mot havet. På Akrotiri halvøya ligger både Chania flyplass og universitet. Hele området er etablert og bygd ut de siste 20 årene, slik at den tekniske standarden på de fleste landsbyer og bygninger er høy.

4.0  Hva området kan tilby.
I dette området finns et stort utvalg av butikker, supermarkeder og spisesteder. Det store relativt nye ”University of Crete” er plassert her. Dette er en sammenslåing av universitetene i Heraklion, Rethymnon og Chania. Denne delen av ”University of Crete” utdanner studenter innenfor ingeniørfagene og helse, miljø og sikkerhet. Selve halvøyen ligger meget sentralt plassert med kun ca. 15 minutters kjøretur inn til Chania by og omtrent den samme kjøretur til flyplassen. Av alle landsbyene  på Akrotiri er nok Stavros den mest kjente. Her ble største delen av filmen ”Zorba the Greek” spilt inn på 1960 – tallet. En av Oscarstatuettene som filmen fikk, er utstilt på tavernaen Zorbas i denne landsbyen.

Fire meget flotte og velutstyrte villaer i Tersanasas på Akrotiri halvøya.

Kretaestate salgskode: LVI003, LVI004, LVI005 OG LVI006.

Disse 4 luksusvillaene var bygd ihh. til markedets beste standard, og prosjektet er bygd på en av de flotteste tomtene i området. Hver villa er på 200 m2 ,og har 4 soverom og 5 bad, med en tomt på 2.000 m2. Stort svømmebasseng i hagen, utegrill, hellelagt store deler av hagen.Fra uteområdet er det en fantastisk utsikt mot havet på nord og vest og inn mot Chania by. Parkeringsplass til flere biler. Felles tennisbane. Villaene selges fullt møblert og utstyrt. Alt inventar og utstyr er av meget høy standard. Villaene har primært vært bygd med henblikk på utleie. Hver villa er også lisensiert med gresk turistorganisasjons EOT godkjenning, hvilket betyr at disse luksusvillaene kan leies ut lovlig.

Mer Informasjon

Tre flotte villaer i landsbyen Kombari på Akrotiti halvøya.Kretaestate salgskoder: VIL035, VIL036 og VIL037

Villa 1 til venstre, villa 2 i midten og villa 3 til høyre på bildet.
Prosjektet, på 3 villaer som var ferdigstilt i år 2006, ligger i utkanten av landsbyen Kombari. Denne landsbyen er relativt nybygd som en universitets bydel, for Chania området. Universitetet ligger kun 3 km. fra prosjektet. I Kombari finns de fleste typer butikker, barer og tavernaer. Avstanden inn til Chania by er ca. 7 km som tar omtrent 10 minutter å kjøre med bil.
Villaene i dette prosjektet er på 160 m2 bygd i tre etasjer og inneholder 3 soverom, 3 bad, vaske og tørkerom, kjøkken med åpen løsning mot stue/spisestue og diverse terrasser som har en kjempefin utsikt mot havet.

Prisantydning for en av villaene: 425.000 euro, pluss skatter, avgifter og salærer.

SALGSTILBUD!!!
Dersom en eller flere kjøper alle tre villaene i sammen som en handel, vil selger akseptere en pris på: 1 100 000 euro, pluss skatter, salærer og avgifter. Dette er et prisavslag på 175.000 euro hvilket gir en pris på 366 600 pr. villa.

Mer Informasjon


Helt ny moderne villa på 270 m2, med 5 soverom og 5 bad,
beliggende 200 m fra havet, på halvøya Akrotiri.

Kretaestate salgskode: LVI015

Dette er en helt ny villa, ferdigstilt i april 2013, på 270 m2. Designet er meget moderne i uttrykksformen og passer flott til beliggenheten av tomten. Fra tomten er det en fantastisk utsikt mot havet i nord, vest og øst og ikke noe som blokkerer den. Det er ca. 200 meter ned til havet, fra tomten, dette området er fredet og vil derfor ikke bli brukt til byggeformål.
Villaen er bygd i to etasjer og har 5 store soverom, 5 bad, to stuer, spisestue og flott kjøkken, eget vaskerom, walk – in garderobe, tekniske rom og parkeringsplass til minst 10 biler. Tomten er på 4.000 m2 og er fullt opparbeidet med asfalt på parkeringsområde, gress, store flislagte områder. Hagen er beplantet med blomster, busker, trær og diverse pyntegjenstander. På villaens nordside er det bygget et meget stort og flott basseng.     
Tomten ligger i utkanten av landsbyen Kombari. Denne landsbyen er relativt nybygd fungerer som en universitets bydel, for Chania området. Universitetet ligger kun 3 km. fra prosjektet. I Kombari finns de fleste typer butikker, barer og tavernaer. Avstanden inn til Chania by er ca. 7 km som tar omtrent 10 minutter å kjøre med bil.
Villaen selges fullt utstyrt og møblert for 10 personer. Alt inventar og utstyr er av meget høy kvalitet.

Villaene har fått Greske turistmyndigheters godkjenning for å drive lovlig utleie, såkalt EOT – Lisens. Etter som utleie av villaer på Kreta har blitt mye mer etterspurt de senere årene, har dette gitt god fortjeneste for de som ønsker å drive med dette. For mer informasjon om utleie, ta kontakt med oss i kretaestate.

Pris: 1 456.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse Inventarliste

Moderne villa på 486 m2, beliggende på Akrotiri.

Kretaestate salgskode: LVI016

En villa for den kresne kjøper.    
Dette er en fantastisk villa med 6 soverom og 4 bad på en tomt som er 4.500 m2 beliggende 200 m fra havet. Utsikten fra tomten er meget flott og ikke minst uhindret, da tomten ligger oppe på en liten åsrygg, hvor det ikke er mulig å bygge foran.
Villaen er bygd i tre etasjer, den har et svømmebasseng på 110 m2 sommer er oppvarmet med solvarme og kan brukes hele året, dersom det er ønskelig. Inne på tomten er det laget parkeringsplass for 12 biler og innendørs garasjer for 3 biler. Hele tomten er ferdig opparbeidet og beplantet med blomster, busker, trær og mange palmer
Villaen var ferdigstilt i år 2001 og ligger i utkanten av området Kalathas. Eieren har totalrenovert hele villaen i 2013/2014. I dag fremstår den i meget god stand.
Kalathas området er relativt nybygd og ligger kun 3 km. fra det nye Chania universitet. I landsbyen Kombari, hvor universitetet befinner seg, finns de fleste typer butikker, barer og tavernaer. Avstanden inn til Chania by er ca. 7 km som tar omtrent 10 minutter å kjøre med bil. Til flyplassen i Chania tar det ca. 15 minutter å kjøre.
Villaen selges fullt utstyrt og møblert for 12 personer. Alt inventar og utstyr er av meget høy kvalitet. Villaen har primært vært bygd og brukt som et utleieobjekt. Egen inventarliste vil bli satt opp ved en besiktning av villaen.
Villaene har fått Greske turistmyndigheters godkjenning for å drive lovlig utleie, såkalt EOT – Lisens. Etter som utleie av villaer på Kreta har blitt mye mer etterspurt de senere årene, har dette gitt god fortjeneste for de som ønsker å drive med dette. For mer informasjon om utleie, ta kontakt med oss i kretaestate.

Prisantydning for luksusvillaen er 2 500 000 euro,
i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse