Agios Nikolaos og Elounda området

1.0 Områdedefinisjon.
Til dette området hører med byen Agios Nikolaos på nordkysten av Kreta, områdene rundt denne og ut til landsbyen Elounda.

2.0 Salgsobjekter i området.
I disse to områdene er det blitt bygd mange store, lekre luksusvillaer. De fleste av villaene har flotte og store tomter som er beliggende nær vannkanten eller oppe i åssiden, som går mellom Agios Nikolaos og Elounda.  Alle villaene har en fantastisk utsikt over havet utenfor. Vi har på vår meny noen av disse villaene.

3.0 Beskrivelse av området.

Fra Agios Nikolaos, et av Kretas nydeligste feriesentre og ut til Elounda, er det en avstand på ca. 8 km. Dette er et område med mange koselige små landsbyer og  en flott skjærgård med mange små og store øyer. Disse områdene preges av store villaer og flotte hoteller, beliggende på virkelig flotte tomter. Den meste kjente øya i dette området er lepraøya Spinalonga, som det har blitt skrevet flere bøker om.

4.0 Hva kan området tilby.
Området er utviklet til et meget lekkert og eksklusivt turistområde. Her finns flotte hoteller, hotte nattklubber, barer og koselige spisesteder. Det finnes to golfbaner i området. Ellers finner man det meste av alle typer vannaktiviteter. På sydsiden av Agios Nikolaos finnes det mange herlige sandstrender og koselige små laguner. Det tar ikke mere enn ca. 30 minutter å kjøre over til sydsiden av Kreta, der en kan besøke byer som Ierapetra og Makrigalios.


Fantastisk villa på 260 m2, med 3 soverom og 3 bad, nære Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI029

Villaen er på 260 m2 og bygd i to etasjer på en tomt på 1441 m2. Villaen inneholder følgende rommoppdeling: Åpen planløsning mellom kjøkken, spisestue og stue. 3 soverom, 3 bad, 1 toalettrom og et lagerrom. Egen garasje. Tomten ligger i et skråning ned til havet. På toppen av tomten ligger villaen med bassengområdet og soleplasser. Nede ved starnkanten er det et anda finer oppmurt soleområde. Teknisk og design standar er gjennomgående meget høy. Inn til Agios Nikolaos er det ca 5 km.

Prisantydning: 884.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Villa på 110 m2, med 3 soverom og 2 bad, i  nærheten av
byen Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI035

Dette er virkelig en luksusvilla på 320 m2 på en liten tomt, på 350 m2, helt ned ved havet. Eiendommen har også egen brygge. Hele tomten er flott oppbygd og hagen smrt utnyttet. Villaen er bygd i tre etasjer og inneholder i første etasje en flott liten egen leilighet. Andre og tredje etasje er hoved villaen. Den inneholder kjøkken, stue og spisestue. 3 soverom og 2 bad. Et toalettrom og et lagerrom. Flere terrasser og balkonger. Et prakteksemplar av en villa og tomt.

Prisantydning: 1.768.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Fantastisk villa beliggende helt ved vannkanten, ved landsbyen Elounda.

Kretaestate salgskode: LVI019

Dette er et prosjekt for de som ønsker de meste gjort klart for sin ferie, uten å tenke på klargjøringen. Som støtte til prosjektet er det tilrettelagt sevise for de fleste bruksområder så som: vask av sengetøy og håndklær, renhold av villaene, utleie av villaene, innkjøp av mat for ankomst til huset ditt, stell av hage og basseng, betaler regnninger. osv.
Villaen selges fullt møblert og utstyrt, alt i de beste kvaliteter. Egen inventar og utstyrsliste vil bli etablert ved en besiktning.
Villaen er bygd i en etasje og inneholder: Kjøkken med åpen løsning mot spisestue og stue, og tre store soverom og tre store bad. Fullt ferdig opparbeidet, hage med et privat svømmebasseng.
Villaen er på 150 m2 og tomten er på 175 m2.

Pris: 1 456.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse


Fantastisk villa på 400 m2, med 6 soverom og 6 bad, med
utsikt mot den berømte øya Spinalonga.

Kretaestate salgskode: LVI036

Villaen er på 400 m2, bygd i to etasjer på en utsiktstomt som er 700 m2. Avstanden til havet er 1 km. Og til nærmeste by, Agios Nikolaos, 15 km. Til landsbyen Elounda er det ca 5 km. Villaen inneholder en liten vaktmester leilighet,kjøkken, stue, soverom og bad. Ellers er resten av huset den store leiligheten og den består av: Stort kjøkken, stor spisestue, meget stor stue. I andre etasje er det 5 store soverom og 5 flotte bad. Terrasser og balkonger.Dersom en tar seg en dukkert i bassenget vil en kun se ret ned på den kjente Lepraøya Spinalonga. Villaen egner også bra for utleie.

Prisantydning: 1.872.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse


Flott villa på 200 m2, med 3 soverom og 2 bad, i nærheten
av Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI042

Villaen er på 220 m2, og bygd i to etasjer, på en tomt på 3.300 m2. Eiendommen har en fantastisk utsikt mot havet, som det er ca.1 km avstand til. Villaen inneholder en liten vaktmeste bolig og den store hovedboligen. Ute i hagen er det et flott svømmebassen og et barnebasseng. Vidre er det bygget et stort grillhus, med alle slags grill faslilteter. Her er det sitteplass til mange personer. Villaen ligger kun 3 km fra Agios Nikolaos.

Prisantydning: 1.248.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Villa med fantastisk utsiktstomt, ved Agios Nikolaos,
beliggende 200 m fra havet.

Kretaestate salgskode: LVI018

Denne luksusvillaen har en meget flott plassering, med fantastisk utsikt over deler av Agios Nikolaos, Elounda og havet utenfor. Det er ca. et par hundre meter ned til havet. Den er bygget i tre etasjer og inneholder: I første etasje er det en liten leilighet med kjøkken, stue, et soverom og bad. Hoved delen av villaen består av i andre etasje: tre soverom og tre bad. I tredje etasje er det:Kjøkken med åpen løsning til spisestue og stue, direkte utgang til en fantastisk terrasse med en utsikt av de skjeldne.
Villaen er på 278 m2 og tomten er på 1300 m2 og er fullt opparbeidet og beplantet.

Pris: 676.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse

Villa på 90 m2, til meget god pris i Agios Nikolaos.     

Kretaestate salgskode: VIL080

Dette er en moderne villa på 90 m2 bygd i et prosjekt. Villaen har en tomt på 450 m2, med parkeringsplass, opparbeidet hage og et flott svømmebasseng. Det er uhindret utsikt mot havet, som ligger ca. 3 km fra villaen.
Villaen inneholder kjøkken med åpen løsning til spisestue/stue, et toalettrom, et bad og to soverom. Både i første og andre etasje er det terrasser.
Villaen selges fullt møblert og utstyrt( se inventarliste). Av teknisk utstyr bør nevnes, aircondition i stue, kjøkken og soverom, soloppvarmet varmtvann, peis i stuen og vann og elektrisitet er tilkoblet.

Prisantydning: 172.800 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til notarius og advokat.

Bilder Detaljbeskrivelse Inventarliste

Meget flott leilighet, på 125m2, beliggende inne i Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LEI072

Leiligheten ligger i den nest øverste etasje av denne byggningen, med en fantastisk utsikt over havet og områdene nord for Agios Nikolaos. Det er kun 50 meter til havet.Leiligheten er meget moderne og har av teknisk fasliliteter sentralvarme, aircondintion i alle rom og soloppvarmet varmtvanns system. Dette er virkelig en flott leilighet for den kresne kjøper, både hva gjelder standard og beliggenhet.
Leiligheten inneholder: Åpen løsning kjøkken, spisestue og stue. 3 soverom, 2 bad, et gjestetoalett og 1 lagerrom. En meget stor terrasse og en balkong.

Prisantydning: 406.000 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Ny og moderne leilighet, på 100 m2, beliggende inne i Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LEI071

Leiligheten ligger i øverste etasje av denne byggningen, med en fantastisk utsikt over havet og områdene nord for Agios Nikolaos. Det er kun 100 meter til havet.Leiligheten er meget moderne og har av teknisk fasliliteter gulvvarme, aircondintion i alle rom og soloppvarmet varmtvanns system. Dette er virkelig en flott leilighet for den kresne kjøper, baåde hva fjelder standard og beliggenhet. Leiligheten inneholder:Åpen løsning kjøkken, spisestue og stue. 2 soverom, 1 bad og 1 lagerrom. En meget stor terrasse og en balkong.

Prisantydning: 364.000 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Leilighet på 100 m2, 200 m fra strand, i Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LEI076

Leiligheten er bygd i to etasjer, og ligger 200 meter fra havet. Leiligheten er i en blokk som består av 14 enheter. Leiligheten inneholder følgende rom: Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. Et toalettrom, et vaskerom og et lagerrom. To soverom og et bad, to balkonger.Leiligheten har god teknisk standard med utstyr som: Sentral varme, aircondition og soloppvarmet varmtvann. Prosjektet ligger i et rolig område av byen, og det er ca. 1 km inn til sentrum. I nærområdet er det butikker og tavernaer. Leiligheten selges møblert og fullt utstyrt.

Prisantydning: 260.000 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Villa på 110 m2, med panoramautsikt mot havet.

Kretaestate salgskode: VIL095

Villaen er på 110 m2 og er bygd i to etasjer. Den inneholder i første etasje 3 soverom ,3 bad og et lagerrom. I andre etasje er det kjøkken,spisestue og stue og en terrasse. Tomten er på 780 m2.
I hagen finns det et svømmebasseng og parkeringsplass til en bil, hele hagen er beplantet med busker og trær. Ned til havet er det ca 2 km og inn til Agios Nikolas er det ca 15 km. Villaen er en del av et prosjekt som er under utvikling.

Prisantydning: 294.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Meget flott villa på 160 m2, ved Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: VIL105

Villaen er på 160m2 og er bygd i to etasjer. Den inneholder med åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. 3 soverom, 2 bad og 1 stor terrasse. Vinduene har doble glass og huset har sentralvarme ,aircondition i de fleste rom og soloppvarmet varmtvanns system.Tomten er på 4.800 m2 og deler av hagen er fullt opparbeidet. Svømmebasseng i hagen.Ned til havet og Agios Nikolaos er det 2 km.

Prisantydning: 406.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Enebolig på 88 m2, med flott havutsikt, nære Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: VIL086

Dette er en liten villa, bygd som et rekkehus. Villaen er på 88 m2 og har en tomt på 5.500 m2. Den har en fin beliggenhet, med flott utsikt over havet, som bare er i en avstand av 500 meter fra villaen. Villaen er bygd i to etasjer og inneholder i første etasje: Åpen planløsning kjøkken, spisestue og stue. Det er også et bad og et lager i denne etasjen. I andre etasje er det 2 soverom, et bad og en stor terrasse. Som fellesgode finns det også et svømmebasseng.

Prisantydning: 281.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Kjekk villa ved Agios Nikolaos, til en kjempepris.

Kretaestate salgskode: VIL087

Villaen er på 150 m2 og er bygd i tre etasjer. Den inneholder 5 soverom og 4 bad. Avstanden til nærmeste strand er ca 250 meter. Da tomten ikke er større enn 120 m2 så har eier laget flere store terrasser.

Fantastisk pristilbud på denne villa. Prisen er redusert med 100.000 euro til 189.000 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Rekkehus på 110 m2, med 2 soverom og 2 bad,ved Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LEI075

Rekkehuset er bygd i to etasjer og har en brutto boflate på 110 m2. Tomten som hører til rekkehuset er på 900 m2 og er fullt opparbeidet med et lite svømmebasseng og med busker og trær plantet. Store deler av hagen på baksiden av rekkehuset er belagt med flis og naturstein. Ved innkjørselen er det plantet mye blomster og busker. Til havet er det ca. 200 meter å gå. Rekkehuset inneholder: Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. Et toalettrom, to soverom, to bad en stor terrasse og en balkong. Parkeringsplass finns foran rekkehuset.

Prisantydning: 332.000 euro. I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Luksusvilla på 180 m2, med 4 soverom og 4 bad, nære Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI027

Villaen er bygd på en totm på 750m2 i to etasjer og har følgende rominndeling:Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. 4 soverom, 4 bad, 1 tolettrom og 1 lagerrom. I hagen finn det et svømmebasseng. Avstanden til havet er ca 300 meter og inn til byen Agios Nikolaos er det ca. 7 km.

Prisantydning: 572.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Meget flott villa, på 350 m2, med 7 soverom og 5 bad, 3.5 km
fra Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI038

Villaen er på 350 m2, bygd i tre etasjer, på en tomt som er 4.000 m2 og avstanden til havet er 1 km. Villaen inneholder 7 soverom og 5 bad. Det er bygd en separat vaktmester bolig. I forbindelse med villaen er det også påbygd et stort grillhus, med sitteplass til mere enn 10 personer. Fra tomten er det meget flott utsikt og havet og byen Agios Nikolaos som ligger nedenfor.

Prisantydning: 1.716.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Luksusvilla på 220 m2, nære byen Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI047

Villaen er på 220 m2, og bygd i to etasjer, på en tomt på 3.300 m2. Eiendommen har en fantastisk utsikt mot havet, som det er ca.1 km avstand til. Villaen inneholder en liten vaktmeste bolig og den store hovedboligen. Ute i hagen er det et flott svømmebassen og et barnebasseng. Vidre er det bygget et stort grillhus, med alle slags grill faslilteter. Her er det sitteplass til mange personer. Villaen ligger kun 3 km fra Agios Nikolaos.

Prisantydning: 1.248.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Villa med 4 soverom og 2 bad, med utsikt til øya Spinalonga.

Kretaestate salgskode: VIL066

Villaen er i tre etasjer på en tomt som er 600 m2. Den inneholder innendørs garasje, et lagerrom, fire soverom, to bad og kjøkken med åpen løsning mot spisestue og stue. I hagen er det svømmebasseng og stort flislagt terrasse område rundt dette.
Det er ca. 600 meter ned til havet og fra villaen er det flott utsikt bort til øya Spinalonga.
På flere av tavernaene i dette området, lages og serveres det et stort utvalg av fiskeretter. Dette går for å være et av de beste fiskeområdene på hele Kreta. Det finns også minimarked i nærheten.
Inn til Elounda er det ca. 6 km og inn til Agios Nikolaos er det ca. 14 km.

Prisantydning: 299.600 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til notarius og advokat.

Bilder Detaljbeskrivelse


Luksusvilla på 200 m2, med 3 leiligheter, nære Agios Nikolaos.

Kretaestate salgskode: LVI030

Villaen er på 200 m2,i to etasjer, med en tomt på 4.000 m2 og ligger ca 800 meter fra havet. Villaen inneholder 2 store leiligheter begge med to soverom og 1 liten leilighet med 1 soverom. Villaen egner seg godt for utleie eller som et delt eierskap mellom venner eller innen en familie. Tomten er ferdig opparbeidet med stort svømmebasseng og utegrill område.

Prisantydning: 676.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse