Agia Galini området

1.0 Områdedefinisjon.
Til dette området hører med landsbyen Agia Galini og nærområdene rundt denne på Kretas sydside.

2.0 Salgsobjekter i området.
I Agia Galini og i nærområdene har det blitt bygd noen mindre villa- og leilighetsprosjekter i de siste årene. Disse boligene er bygd i en avstand fra noen hundre meter opptil et par kilometer fra strandkanten.

3.0 Beskrivelse av området.

Dette er et flott område på Kretas sydside,med mye liv i månedene fra mai til oktober. Landsbyen Agia Galini er bygd oppe i en liten fjellside med flotte tavernaer, koselige smågater med mange forskjellige butikker og en mengde små pensjonater og  hoteller. Sandstranden som begynner helt inne i byen, er virkelig en rolig og deilig plass å tilbringe deler av sin ferie på. Den nærmeste flyplassen er Heraklion, som ligger ca. 80 km fra Agia Galini og det tar ca. 1 time å kjøre dit. Veiene mellom de to byene er av god standard, og på veien til Heraklion vil du oppleve å kjøre igjennom Kretas største vindruemarker.

4.0   Hva kan området tilby.
De nærmeste større landsbyene i området, som ligger innenfor en kjøretur på 10 til 15 minutter, er Timbaki, Kalamaki og Matala. Mot vest er det landsbyen Spili som ligger innenfor en kjøretur på ca. 25 minutter.  Det er under 30 minutters kjøretur til de største vindistriktene  på Kreta. Her ligger det flere vingårder som absolutt bør besøkes for prøvesmaking. Kretisk vin har virkelig blitt mye bedre de seneste årene. Det satses mye på å utvikle nye og spennede vintyper, hvor en blander nye typer druer med de gamle greske, så her bør alle vinelskere følge med.
Den berømte Amaridalen har sitt utløp rett ved Agia Galini. Dalen går fra nord til sør igjennom et kretisk fjellandskap. Den starter på nordsiden rett ved klostret i Arkadi, som ligger ca. 20 km fra Rethymnon by. En kjøretur gjennom dalen kan absolutt anbefales, flott natur og mange koselige landsbyer å besøke. Dersom en vil kjøre høyt opp i Psiloritismassivet, kan det gjøres på kjøreturen gjennom Amaridalen.

Ferdig renovert steinhus på 154 m2, ved Kretas sydkyst!

Kretaestate salgskode: SVI054

Det ferdig renoverte steinhuset ligger på Kretas sydkyst, i nærheten av landsbyen Agia Galini. Det er ca. 6 km til havet. Det meget fint renoverte steinhuset er på 154 m2, bygd i en etasje, og beliggende på en tomt som er ferdig opparbeidet og har en størrelse på 1030 m2. Huset har følgende romminndeling: Stort kjøkken, spisestue, stor stue, et bad, tre soverom. Ferdig opparbeidet hage med terrasser, busker og trær. Ute i hagen er det også bygd et hage lagerhus. Til eiendommen hører det også med en garasje.

Prisantydning: 229.000 euro.
I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

BilderDetaljbeskrivelse

Flott villa på 204 m2, med høy teknisk standard, på Kretas sydkyst.

Kretaestate salgskode: VIL115

Meget flott villa på 204 m2, med høy teknisk standard. Villaen inneholder 3 meget store soverom, med hvert sitt separate bad. Tomten er på 4.400 m2 og ligger ca. 500 meter fra nærmeste strand, på Kretas sydkyst. På tomten er det et stort svømmebasseng på ca. 50 m2. Hagen er meget flott beplantet med blomster, busker og trær, og en stor velpleiet gressplen er etablert rett ved bassengområdet. Ved bassenget er det også bygd et bassenghus, som inneholder et komplett kjøkken. Til eiendommen hører det også med en meget stor garasje.

Prisantydning: 390.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Luksusvilla på 198 m2, med 3 soverom og 3 bad, på Kretas sørkyst.

Kretaestate salgskode: LVI032

Fantastisk villa, på Kretas sørkyst, rett ved landsbyen Agia Galini.Villaen er på 198 m2, og bygd i to etasjer, på en tomt på 4.237 m2. Både villaen og tomten er utført i meget høy standard. I villaen er det et stort kjøkken med både gassovn og elektrisk ovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Det er installert aircondition og gulvvarme i alle rom. Vidre inneholder villaen stor spisestue og en stue med takhøyde på 5.5 meter. 3 soverom og 3 bad og walk in garderobe. Store vinduer med 3-glasslag, satelitt TV og 3 automatiske markiser. Lager, utstyrsrom og vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Elektrisk portåpner inn til tomten. Automatisk vanningssystem, flott opparbeidet hage, nødgenerator for strømtilførsel ved strømbrudd på nettet. Fantastisk svømmebasseng på 13m *4m. Fra bassenget er det en fantastisk utsikt over havet nedenfor. Til havet er det ca. 3 km og til landsbyen Agia Galini er det ca. 4 km.

Prisantydning: 867.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Lite og fint villaprosjekt i landsbyen Agia Galini.

Kretaestate salgskoder: VIL044, VIL045, VIL046, VIL046 og VIL048.

Dette er et prosjekt bestående av 6 villaer, alle med en grunnflate på totalt 100 m2. Hver villa har sitt eget design. Gjennomgående for villaene er at de har to soverom og to bad og hvert sitt svømmebasseng. Villaene på en etasje har kun et bad. Hver villa har en tomt på ca. 600 m2. Alle villaene selges møblert, da de ble bygd for å leies ut. Byggeår er 2006. Prosjektet ligger på en fin tomt med utsikt over havet og landsbyen Agia Galini. Det er ca. 2 km til nærmeste strand og til Agia Galini. Hver villa har soloppvarmet varmtvanns system, aircondition system installert på nesten alle rom og hvert sitt svømmebasseng.I landsbyen Agia Galini, som ligger helt nede ved havet, finns det mange koselige tavernaer, barer og butikker.

Prisantydningen på hver villa er 238.000 euro, pluss skatter og avgifter.

Mer Informasjon

Moderne villa på 136 m2, rett ved havet, på Kreta`s sydkyst.

Kretaestate salgskode: VIL061

Dette er en flott moderne villa, bygget i en ekte bungalow stil på et plan. Villaen er på 136 m2. Til villaen er det knyttet terrasser og et inngårdsrom på ca. 140 m2. Tomten er på 5.677 m2 og er fullt opparbeidet. Den ligger nydelig plassert nære havet.
Da det er noe avstand til neste hus så har eieren av eiendommen, produsert egen strøm ved hjelp av to generatorer. Siden villaen var ferdig i 2007, har den permanente strømmen kommet til dette området. Det samme gjelder for telefonsystemet. Eieren har søkt om permanent strøm. Den permanente strømmen er blitt ført frem ca. 120 meter fra eiendommen og telefonlinjen er ca. 5 meter fra eiendommen. Strøm og telefon er blitt lovet oppkoblet i løpet av dette året.
Villaen inneholder 3 soverom, 3 bad, stue/spisestue med peis, et kjøkken inne i villaen. Ute i hagen, rett ved villaen, er det bygget et eget grillhus med kjøkken og sitteplass til 10-12 personer.
På en liten høyde, ca. 15 meter fra villaen er det bygget et stort svømmebasseng på 7*7 meter. I den ene kortenden av bassenget er det laget trapper ned i dette. Rundt bassenget er det laget en patio på ca. 350 m2, som er belagt med stein og flis.
Rundt hele eiendommen er det bygd en solid steinmur. Hagen er ferdig beplantet med busker og trær som er spesiellt tilpasset det tørre klimaet på Kreta`s sørkyst. Til villaen hører det med en innendørs dobbeltgarasje/lagerrom på 7*7 meter. Rett utenfor villaen er det også bygget en carport.

Villaen selges delvis møblert og utstyrt. Egen inventarliste er etablert.

Prisantydning: 432.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer.

Bilder Detaljbeskrivelse Inventarliste