Boliger til salgs.


Våre salgssider er nå sortert på to forskjellige måter: som forretningsområde eller som geografisk område. Begge finner du under linken «Bolig til salgs». All informasjon om alle boliger vil være lik, enten du velger den ene innfallsvinkelen eller den andre.

Den første sorteringen av salgssiden er pr forretningsområde. Denne menyen ligger til høyre på vår webside under kategorien ” Boliger til salgs”.

For salgsåret 2015 satser Kretaestate på følgende forretningsområder innenfor boligsalg. Det gjelder:

Den andre måten vi sortere salgsobjektene våre, er fysiske område på Kreta, eksempelvis:

Denne menyen ligger også på opsjonen ”Bolig til salgs”, på høyre side under kategorien ”Områder på Kreta”. Under området med fellesbetegnelsen” Nære Rethymnon by” har vi en undermeny hvor vi sorterer salgsobjektene pr. landsby.

Når det gjelder renoveringsobjekter satser vi mest på objekter inne i Rethymnon by.
Husene her i gamlebyen er noe dyrere enn i de ulike landsbyene rundt omkring på Kreta. I Rethymnon by vil kjøper ha alle fasiliteter som butikker, barer, tavernaer, kulturtilbud og den flotte bystranden innenfor gåavstand.

Alle aktiviteter i forbindelse med design, lisensarbeid, innkjøp av materiell, budsjett og bygging kan utføres av oss i Kretaestate. Vi kan tilby fastpris på den enkelte jobb.

Fordeler med kjøp av bolig på Kreta i dag:

Ellers bygger Kretaestate sine relasjoner på å yte sine kunder så god service som mulig. Dette gjelder helt fra ”lete og finne perioden” fram til etableringsfasen.