Nyhetsside fra Kretaestate.

Om et nytt villaprosjekt i Plakias:

I 2015 kan vi tilby et lite villaprosjekt, på Kretas sydkyst, i landsbyen Plakias. Konseptet går ut på at hver kjøper kan bestemme det meste av designet og materialvalg. Prosjektet er på 5 villaer, hver med en størrelse på mellom 100 m2 og 140 m2. Hver villa vil bli bygd, etter de er solgt og designet avklart. Plasseringen er meget flott, kun 90 meter fra starndkanten og med en fantastisk havutsikt.

Om boliger:

På kretaestate,s nyhetsside vil alle nye boliger bli lagt ut. Hver bolig vil bli datosatt med første innleggelsesdato og bli liggende der i 3 måneder.

Om skatter og avgifter:

På nyhetssiden vil vi også legge ut andre nyheter, så som endringer av Greske byggeforskrifter/lover eller endringer av skatte og avgiftsnivået.

Om nye samarbeidspartnere:

Her vil vi informere om nye samarbeidspartnere på eiendomsfronten.

 

 Meget flott leilighet på 150 m2, med høy teknisk standard.Kretaestate salgskode: LEI090

Leiligheten ligger i et rolig og flott område inne i sentrum av Rethymnon by. Den ligger i tredje etasje og det går heis mellom alle etasje. Leiligheten har følgende rominndeling: Meget stor stue med eget gjestetoalett og garderoberom. Stort kjøkken laget i massiv eik og med direkte utgang til en terrasse. Meget stor stue, med tregulv og direkte utgang til terrasse. I forbindelse med stuen er det bygd et toalettrom og garderobe. Inne i stuen er det installert en stor fin peis. Tre soverom og 2 bad hører også med til leiligheten. På alle gulvene utenom badene er det installert parkettgulv. Det er mulig å få kjøpt en parkeringsplass på baksiden huset. Leiligheten har sentralvarme system installert. I kjøkkeninnredningen er det installert et kjøleskap og en todelt komfyr. I huset er det heis.

Prisantydning: 230.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Eldre enebolig til god pris rett utenfor Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: VIL109

Kort beskrivelse av eiendommen: Enebolig på 131 m2 og tomt på 2123 m2, beliggende 4 km sør for Rethymnon by i utkanten av landsbyen Agia Irini. Boligen inneholder kjøkken med åpen løsning til stue og spisestue, 3 soverom og et stort bad. I kjelleren som ligger over bakkenivå finns det en liten gjesteleilighet på 42 m2, med stue, kjøkken, toalettrom og 2 soverom. Utenfor gjesteleiligheten er det murt opp en utegrill. Huset er på totalt 173 m2. Det tar ca. 5 minutter å kjøre ned til Rethymnon by. Prisen på eiendommen er meget fordelaktig for et stort hus med stor tomt og flott utsikt mot havet og Rethymnon by.

Prisantydning: 156.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Moderne villa med en størrelse på 140 m2 og tomt på 1.200 m2.

Kretaestate salgskode: VIL117

Villaen er relativt nybygd og har et moderne design og den selges til en meget god pris. Det er bilvei helt frem til tomten. Rundt hele tomten er det bygget et solid murgjerdet. Vilaen har følgende rom i første etasje: Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue, et lagerrom og et stort og moderne bad. Fra stuen er det direkte utgsng til en stor terrasse. Andre etasje har følgende rominndeling: Tre romslige soverom hvor alle rommene har tilgang til en balkong. Deler av hagen er ferdig opparbeidet og noen store oliventrær finns inne på tomten. Hele innkjørslen til villaen er brosteins belagt. Fra en av terrassene i andre etasje er det flott havutsikt. Villaen ligger i et fint flatt bondelandskap, med flere koselige landsbyer like ved. Ned til havet er det ca. 5 km.

Prisantydning: 177.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Ferdig renovert steinhus på 100 m2, 4 km fra Rethymnon by!

Kretaestate salgskode: SVI056

Flott ferdig renovert steinhus på 100 m2, som er bygd i to etasjer og har følgende rominndeling i første etasje: Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue/stue med en stor peis, og et bad. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til en liten patio. I andre etasje er det følgende rominndeling: To soverom, en hall og et bad. Det er direkte utgang til en stor takterrasse som det er en fantastisk utsikt fra. Her kan en se havet og deler av Rethymnon by. Huset er veldig fint pusset opp og er direkte innflyttingsklar. Ned til nærmeste strand er det ca. 2 km og til Rethymnon by er det 4 km.

Prisantydning: 125.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

BilderDetaljbeskrivelse

Flott steinhus på 113 m2, med tomt på 360 m2!

Kretaestate salgskode: SVI058

Huset ligger ca. 20 km øst for Rethymnon by og ca. 8 km fra stranden i Episkopi. Landsbyen er godt vedlikeholdt og har butikker, supermarked og tavernaer. Dette huset er bygd i to etasjer. Huset er innflyttingsklart, men vil kunne bli enda bedre med noen tekniske oppgraderinger så som installasjon av aircondition system og soloppvarmet varmvanssystem. Huset har følgende rominndeling i første etasje: Et stort flott bad, to rom og utgang til en terrasse. Andre etasje har følgende rominndeling: Stort kjøkken med peis og brødbaker ovn og et soverom. Huset har tilkoblet vann, strøm, telefonlinje og kloakk. Det er også installert sentralvarme anlegg.

Prisantydning: 102.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

BilderDetaljbeskrivelse

Ferdig renovert steinhus på 71 m2, på Kretas sydkyst!

Kretaestate salgskode: SVI059

Huset ligger i en flott landsby ca. 4 km fra stranden og landsbyen Plakias, på Kretas sydkyst. Hele steinhuset er ferdig renovert og fremstår i meget god stand. Eiendommen har følgende fassiliteter i dag: En flott liten naturhage, hvor det er plantet busker og trær. Ute i hagen er det et baderom med toalett. I tilknytting til huset er det en butikklokale på ca. 20 m2, som enkelt kan gjøres om til f.eks. et ekstra soverom eller en ny separat stue. På taket av butikklokalet er det en fin terrasse, på 20 m2. Fra terrassen er det flott utsikt over havet og landsbyen Plakias. Huset inneholder i dag: kombinert kjøkken og stue og to soverom. Dersom en bruker butikklokale til boformål, vil en øke husets bruksflate til over 90 m2. Til Rethymnon by er det ca. 45 km. Til den store landsbyen Spili er det ca. 8 km.

Prisantydning: 78.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

BilderDetaljbeskrivelse

Flott steinvilla på 150 m2, svømmebasseng selges til en meget gunstig pris!

Kretaestate salgskode: SVI053

Dette flotte steinhuset ligger i den fine landsbyen Vamos. I landsbyen er det både butikker, spisesteder og barer. Ned til nærmeste strand er det ca. 8 km. Til flyplassen i Chania er det en biltur på ca. 35 minutter. Steinvillaen er på 150 m2 og bygd i to etasjer, den har følgende rominndeling: tre soverom, to bad, stor hall, spisestue, stue, stort kjøkken og store terrasser. Store deler av hagen er belagt med stein og et flott svømmebasseng er bygd. Hagen er helt ferdig utviklet og beplantet.

Prisantydning: 198.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

BilderDetaljbeskrivelse

Flott renoveringsobjekt på 180 m2,10 km øst for Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: REN026

Huset er bygget i to etasjer og kan deles opp i to separate leiligheter, dersom dette ønskes. Til huset hører det med et lite kjekt gårdsrom og et terrasser. Huset er på ca. 180 m2 og har en tomt på 260 m2. Huset er beliggende i en koselig landsby ca. 3 km. fra havet. I landsbyen finns det butikker og tavernaer. Huset har følgende rominndeling: I første etasje finns det fire rom og i andre etasje finns det kjøkken, spisestue, stue og to soverom og en terrasse. Huset trenger en total renovering.

Prisantydning: 68.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Nedlagt olivenolje fabrikk, 500 m2,selges som et investeringsobjekt.

Kretaestate salgskode: REN027

Huset er bygget i to etasjer og kan deles opp i flere separate leiligheter. Tomten er på 700 m2, så det være plass til å bygge for eksempel et svømmebasseng. Det er ca.1 km ned til nærmeste strand. Inn til Rethymnon by er det ca.5 km. I området finns det butikker og tavernaer. Det er relativt god bussforbindelse inn til Rethymnon by.

Prisantydning: 260.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Renoveringsobjekt på 90 m2, med en liten hage.

Kretaestate salgskode: REN030

Huset er bygget i en etasje og har en kjekk liten hage. Huset er på ca. 90 m2 og har følgende rominndeling: Kjøkken, bad og tre rom. Det er kun 2 km ned til nærmeste strand. I området finns det butikker og tavernaer. Inn til Rethymnon by er det ca 12 km. Det er relativt god bussforbindelse inn til Rethymnon by.

Prisantydning: 42.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Renoveringsobjekt på 156 m2, nære stranden i Episkopi.

Kretaestate salgskode: REN031

Huset er bygget i to etasje og har en relativt stor terrasse. Huset er på ca. 156 m2 og har følgende rominndeling: To kjøkken, bad, to soverrom og et stort lagerrom. Det er kun 3 km ned til den flotte stranden i Episkopi. Inn til vannfallene i Argyrupolis, er det kun 4 km. I området finns det butikker og tavernaer. Inn til Rethymnon by er det ca 12 km. Det er relativt god bussforbindelse inn til Rethymnon by, fra Episkopi.

Prisantydning: 102.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Renoveringsobjekt på 80 m2, i landbyen Argyroupolis.

Kretaestate salgskode: REN032

Huset er bygget i to etasje og består av to store rom i hver etasje.Huset er på 80 m2 og tomten er på 186 m2. Tomten og huset har et stort potensial, til å bli et flott objekt etter en oppussing. Huset ligger i den vakre landsbyen Argyroupolis, som er berømt for sitt flott vannfall. I landsbyen er det både butikker og tavernaer. Ned til den flotte stranden i Episkopi er det ca. 8 km. Inn til Rethymnon by er det ca 20 km.

Prisantydning: 42.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Renoveringsobjekt på 340 m2, i landbyen Atsipuopoulos.

Kretaestate salgskode: REN033

På tomten står bare deler igjen av et meget gammelt steinhus. Det er mulig å bygge nytt hus på tomten på en størrelse inntil 340 m2. Tomten er på 500 m2 og har en fin plassering i landskapet. Det er i underkant av 2 km ned til nærmeste strand. Ned til Rethymnon by er det ca. 4 km. I denne landsbyen finns det mange butikker, barer og tavernaer. Det er flott havutsikt fra tomten.

Prisantydning: 52.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Renoveringsobjekt på 110 m2, i landbyen Spili.

Kretaestate salgskode: REN034

Huset er på 110 m2 og er bygd i to etasjer. Huset har følgende rominndeling i første etasje: To rom og et stort lagerrom. Andre etasje har følgende rominndeling: Et stort kombinert kjøkken og spisestue, en stue, et soverom og et utendørs toalettrom. Det er bygd en romselig terrasse i andre etasje, som har flott utsikt. Huset ligger midt inne på Kreta, ca 30 km fra Rethymnon by. Det er ca. 7 km til nærmeste strand, på Kretas sydkyst. Spili er en ganske stor landsby, så her finns det butikker, tavernaer og barer.

Prisantydning: 58.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Delvis renovert steinhus på 140 m2, til en fantastisk pris!

Kretaestate salgskode: REN036

Huset ligger ca. 20 km øst for Rethymnon by og ca. 8 km fra stranden i Episkopi. Landsbyen er godt vedlikeholdt og har butikker, supermarked og tavernaer. Dette huset er bygd i tre etasjer. Eieren har gjort store utbedringsarbeider på hele huset. Huset fremstår i god stand. Rominnholdet i føste etasje er: 3 store rom, andre etasje har følgende rominndeling: Kjøkken med åpen løsning til spisestue og stue og et bad. Det er utgang til en kjekk terrasse. Tredje etasje har følgende rominndeling: To soverom og et toalettrom. Dersom det er ønskelig kan en kjøper få kjøpt en liten ekstratomt på 260 m2, som ligger 30 meter fra huset,til en pris av 6.000 euro. Fra tomten er det flott utsikt mot havet og landsbyen. Det er kun 1 km. Avstand til de berømte vannfallene i Argyruopolis.

Prisantydning: 42.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott steinhus på 130 m2, med tre soverom, til en fantastisk pris!

Kretaestate salgskode: SVI052

Steinhuset er beliggende i en flott landsby ca. 10 km øst for Rethymnon by og med en avstand på ca. 2,5 km til nærmeste strand. Steinhuset er på 130 m2 med flott uteplass både på bakkenivå og i første etasje. Huset er bygd i to etasjer, første etasjen inneholder: Kjøkken,stue, et bad og tre soverom. Andre etasje inneholder en stor stue og utgang til terrasse med grillplass. Huset er i meget god stand.

Prisantydning: 115.000 euro.
I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

BilderDetaljbeskrivelse

Ferdig renovert steinhus på 154 m2, ved Kretas sydkyst!

Kretaestate salgskode: SVI054

Det ferdig renoverte steinhuset ligger på Kretas sydkyst, i nærheten av landsbyen Agia Galini. Det er ca. 6 km til havet. Det meget fint renoverte steinhuset er på 154 m2, bygd i en etasje, og beliggende på en tomt som er ferdig opparbeidet og har en størrelse på 1030 m2. Huset har følgende romminndeling: Stort kjøkken, spisestue, stor stue, et bad, tre soverom. Ferdig opparbeidet hage med terrasser, busker og trær. Ute i hagen er det også bygd et hage lagerhus. Til eiendommen hører det også med en garasje.

Prisantydning: 229.000 euro.
I tillegg kommer skatter, avgifter og salærer til advokat og notarius som totalt utgjør et tillegg på ca.9 % av endelig salgspris.

BilderDetaljbeskrivelse

 Leilighet på 133 m2,med 3 soverom og flott havutsikt!Kretaestate salgskode: LEI083

Leiligheten er på 133 m2 og har følgende rominndeling: Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. Direkte utgang,fra stueområdet, til stor balkong. Tre soverom og to bad. Det hører også med, til leiligheten, en stor taktreasse på ca. 100 m2.En innendørs parkeringsplass hører med til leiligheten. Leiligheten er bygd på toppen av boligblokken og har dermed en meget flott utsikt mot havet og stranden, som ligger i en avstand av ca.100 m fra leiligheten. Det er også en flott utsikt inn mot sentrum av Rethymnon by.

Prisantydning: 276.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 70 m2,med 1 soverom og flott havutsikt!Kretaestate salgskode: LEI084

Leiligheten er på 70 m2 og har følgende rominndeling: Kjøkken, bad, kombinert stue og spisestue,1 soverom og en terrasse med flott utsikt til stranden.Det er kun 30 m å gå for komme ned til stranden.

Prisantydning: 146.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Moderne leilighet på 87 m2,med 2 soverom og flott havutsikt!Kretaestate salgskode: LEI087

Denne moderne leiligheten er på 87 m2 og har følgende rom: Kjøkken, bad, kombinert stue og spisestue, gang,2 soverom og en stor terrasse som har havutsikt. Leiligheten ligger i andre etasje og det er ca.800 m til den flotte sandstranden.Til leiligheten hører det også med en parkeringsplass. Det går busser inn til Rethymnon by hver time. Bussturen tar ca. 15 min.

Prisantydning: 203.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 114 m2,med 3 soverom og 150 m fra stranden i Rethymnon by.Kretaestate salgskode: LEI088

Leiligheten er på 114 m2 og har følgende rominndeling:Kjøkken,et bad, kombinert stue og spisestue, en gang og 3 soverom og en balkong. Leiligheten ligger i første etasje, og rett opp for stranden i Rethymnon by.

Prisantydning: 115.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Ikke ferdig leilighetshus på 240 m2,i Rethymnon by!Kretaestate salgskode: LEI089

Leilighetshuset har full kjeller på 120 m2 og en ferdig bygd leilighet i første etasje og en ikke ferdigstillt leilighet i andre etasje. Hver av leilighetene er på 120 m2. Leiligheten i første etasje har følgende rominndeling: Kjøkken og kombinert spisestue og stue, tre soverom, et stort bad og en liten terrasse med havutsikt. Leiligheten i andre etasje er ikke ferdigutviklet.

Prisantydning: 381.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 80 m2,med 2 soverom og flott utsikt!Kretaestate salgskode: LEI079

Leiligheten er på 80 m2 og inneholder følgende: Kjøkken, bad, kombinert stue og spisestue, gang og 2 soverom. Det er også en terrasse til leiligheten. Dersom en kjøper skulle ønske det, vil det være mulig å bygge på en ekstra etasje på leiligheten. Leiligheten ligger rett opp for bystranden i Rethymnon by.

Prisantydning: 203.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Leilighet på 87 m2,med 2 soverom og flott havutsikt!Kretaestate salgskode: LEI080

Leiligheten er på 87 m2 og den ligger i andre etasje. Leiligheten inneholder følgende rom: Kjøkken med egen spisekrok, bad,stue, gang, 2 soverom og et lagerrom. Til leiligheten hører det med en balkong og en stor terrasse.Leiligheten ligger ca. 400 meter fra sentrum av Rethymnon by.

Prisantydning: 104.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Meget flott leilighet på 98 m2, nede på strandpromenaden.Kretaestate salgskode: LEI081

Leiligheten ligger helt nede ved strandpromenaden i Rethymnon by. En trenger kun å gå over gaten så er en nede på starnden. Leiligheten er på 98 m2 og har følgende rominndeling: Kjøkken, stor stue, 2 store soverom,et stort bad og en terrasse med havutsikt. Leiligheten er plassert i andre etasje. Av tekniske hjelpemidler finns, soloppvarmet varmtvann og sentralvarmeanlegg. Alle type fassiliteter finns i nærheten. Leiligheten selges til en meget god pris.

Prisantydning: 166.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

 Kjekk leilighet på 50 m2, 100 m fra stranden i Rethymnon by!Kretaestate salgskode: LEI082

Leiligheten er på 50 m2 og inneholder følgende rom: Kjøkken med spisekrok, bad, stue, gang og et soverom. Til leiligheten hører det også med to terrasser. Fra den ene terrassen ser en mot småbåthavnen og fra den andre terrassen ser en mot stranden, som kun ligger 100 meter fra leiligheten.

Prisantydning: 78.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa på 200 m2, 50 m fra stranden, og 13 km øst for Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: LVI051

Flott plassert luksusvilla, 50 meter fra nærmeste strand. Villaen er på 200 m2 og tomten på 800 m2. Den er bygd i to etasjer og inneholder 5 soverom og 4 bad, stort kjøkken, stue og spisestue, en stor garderobe og et lagerrom. I hagen finns det et svømmebasseng. Villaen selges fullt møblert og utstyrt som kan besiktiges ved gjennomgang av villaen.

Prisantydning: 832.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter og salærer som utgjør ca. 9 % av salgspris. kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius.

Bilder Detaljbeskrivelse

Villa på 120 m2 med 3 soverom og svømmebasseng!

Kretaestate salgskode: VIL111

Villaen er på 120 m2 og inneholder 3 soverom, stort bad, eget kjøkken kombinert stue og spisestue. Direkte utgang til bassengområdet og en stor terrasse.Kjelleren som er på 78 m2 inneholder både garasje og lagerrom. Tomten er på er på 3.000 m2 og det er mulig å bygge yttligere 584 m2 med boligmasse. Eiendommen ligger i et flott landlig område, ca. 5 km fra havet og ca. 16 km øst for Rethymnon by.

Prisantydning: 249.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Godt vedlikeholdt villa på 102m2, til salgs for en meget god pris!

Kretaestate salgskode: VIL112

Fantastisk pristilbud! Villaen er på 102 m2 og inneholder 2 soverom, stort bad, kjøkken med åpen løsning mot stue og spisestue. Huset har et stort lagerrom rett ved kjøkkenet og et ekstra toalettrom. På tomten, som er 560 m2, er det oppført et ekstra hus på 35 m2. Dette huset er ikke ferdig innredet. Villaen selges fullt møblert og utstyrt, kan sees ved besktning. Et godt vedlikehold er fortløpende blitt utført.

Prisantydning: 136.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa på 200 m2, 50 m fra stranden, og 13 km øst for Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: VIL113

Fantastisk pristilbud! Huset har en fin beliggenhet i nærheten av den kjente landsbyen Perema. I denne landsbyen finns det mange butikker, barer, tavernaer og offentlige kontorer. Inn til Rethymnon by er det ca. 25 km og til nærmeste strand ca. 13 km. Området er et typisk bondelandskap med mange små pittoreske landsbyer. Huset er på 119 m2 og inneholder følgende rom: Stort kjøkken, hvor innredningen er laget av tre, stor stue, 3 store soverom og et bad. Fra flere av rommene er det direkte utgang til en stor terrasse. Tomten er på 350 m2 og er ferdig opparbeidet. Her er det plantet busker og trær. Store deler av hagen er steinbelagt. Det er mulig å parkere bilen rett ved tomten.

Prisantydning: 119.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa på 80 m2 selges fullt møblert.

Kretaestate salgskode: VIL114

Villaen ligger ca. 17 km øst for Rethymnon by og ca. 3 km til nærmeste strand. Fra tomten som er på 1.000 m2 er det flott havutsikt og utsikt til Rethymnon by. Villaen er bygd i 2004 og er på 80 m2, og er bygd i 2 etasjer med følgende rominndeling: I første etasje stort kjøkken med åpen løsning mot stueområdet, et soverom og et bad. I andre etasje et soverom og et bad. Villaen selges fullt møblert og utstyrt og kan sees ved besiktning av eiendommen.

Prisantydning: 171.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa på 204 m2, med høy teknisk standard, på Kretas sydkyst.

Kretaestate salgskode: VIL115

Meget flott villa på 204 m2, med høy teknisk standard. Villaen inneholder 3 meget store soverom, med hvert sitt separate bad. Tomten er på 4.400 m2 og ligger ca. 500 meter fra nærmeste strand, på Kretas sydkyst. På tomten er det et stort svømmebasseng på ca. 50 m2. Hagen er meget flott beplantet med blomster, busker og trær, og en stor velpleiet gressplen er etablert rett ved bassengområdet. Ved bassenget er det også bygd et bassenghus, som inneholder et komplett kjøkken. Til eiendommen hører det også med en meget stor garasje.

Prisantydning: 390.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Flott villa på 260 m2, beliggende 2 km fra nærmeste strand.

Kretaestate salgskode: VIL116

Villaen er bygd i 4 plan og inneholder 2 kjøkken, et hovedkjøkken og et gjestekjøkken, 4 soverom og 3 bad. Til huset hører det med en stor innebygd dobbeltgarasje. Villaen var ferdigstilt i 2012. Tomten er på 1.000 m2 og inneholder et svømmebasseng og nesten ferdig hage. Villaen er bygd i landsby som ligger 5km fra Rethymnon by. Til nærmeste strand er det ca. 2 km. Det er fin havutsikt fra villaen.

Prisantydning: 468.000 euro,i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Fint steinhus på 144 m2,inne i Rethymnon gamleby.

Kretaestate salgskode: SVI050

Et flott hus på 144 m2 midt inne i Rethymnon,s gamlebby. Huset er bygd i tre etasjer og inneholder stue, kjøkken, kontor, et bad, tre soverom og takterrasse. Huset har i tillegg også et loftsrom på ca. 30 m2. Dette er ikke i bruk pr. Dags dato. Skulle en ny eier ønske å bruke dette rommet, må det betales lisenspenger for dette. Huset er i god stand, men nye eiere bør påregne noen mindre oppussings og moderniseringsarbeider. Dersom også loftsrommet taes i bruk, vil huset,s totale flate bli på 174 m2.

Prisantydning: 150.000 euro.
I tillegg kommer skatter, avgifter til den greske stat og salærer til advokat og notarius som vil utgjøre ca. 9 % av salgspris.

BilderDetaljbeskrivelse

Fantastisk steinhus på 200 m2, 10 min.kjøring fra Rethymnon by.

Kretaestate salgskode: SVI049

Fantastisk steinhus og gjestehus på 200 m2 , beliggende ca. 10 min.fra Rethymnon by. Dette er to meget flotte steinhus for den kresne kjøper. Husene selges møblert, men nærmere avtale om dette må gjøres med eierne. Husene er noen hundre år gamle, men er meget godt vedlikeholdt. Hovedhuset inneholder stort kjøkken, stor stue, stort bibliotekt/stue, tre soverom og to bad. En flott helt usjenert hage hører med til hovedhuset. Gjestehuset inneholder et stort kjøkken, stue, et bad, et stort soverom som har direkte tilgang til flott terrasse.Til gjestehuset er det egen inngang.
Hovedhuset har tre peiser og aircondition systemer installert i de fleste rom. Eiendommen ligger midt inne i hjertet av en gamleby som ligger mindre enn 10 min. kjøring fra Rethymnon by. Det finns butikker og tavernaer i nærheten

Prisantydning: 408.000 euro.
I tillegg kommer skatter, avgifter til den greske stat og salærer til advokat og notarius som vil utgjøre ca. 9 % av salgspris.

Bilder hovedhuset Bilder gjestehuset Detaljbeskrivelse

 Flott og moderne leilighet,50 m fra stranden, i Rethymnon gamleby.Kretaestate salgskode: LEI077

Moderne og innflyttings klar leilighet på 40 m2, som ligger i andre etasje. Leiligheten inneholder åpen løsning mellom kjøkken og stue, en gang, et bad og et soverom. Leiligheten selges fullt møblert og utstyrt, som det sees på bildene. Til nærmeste strand er det ca. 50 meter å gå. Butikker og tavernaer finns rett i nærheten av leiligheten.

Prisantydning: 89.100 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Luksusvilla på 198 m2, med 3 soverom og 3 bad, på Kretas sørkyst.

Kretaestate salgskode: LVI032

Fantastisk villa, på Kretas sørkyst, rett ved landsbyen Agia Galini.Villaen er på 198 m2, og bygd i to etasjer, på en tomt på 4.237 m2. Både villaen og tomten er utført i meget høy standard. I villaen er det et stort kjøkken med både gassovn og elektrisk ovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Det er installert aircondition og gulvvarme i alle rom. Vidre inneholder villaen stor spisestue og en stue med takhøyde på 5.5 meter. 3 soverom og 3 bad og walk in garderobe. Store vinduer med 3-glasslag, satelitt TV og 3 automatiske markiser. Lager, utstyrsrom og vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Elektrisk portåpner inn til tomten. Automatisk vanningssystem, flott opparbeidet hage, nødgenerator for strømtilførsel ved strømbrudd på nettet. Fantastisk svømmebasseng på 13m *4m. Fra bassenget er det en fantastisk utsikt over havet nedenfor. Til havet er det ca. 3 km og til landsbyen Agia Galini er det ca. 4 km.

Prisantydning: 867.000 euro, i tillegg kommer skatter, avgifter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius. Disse kostnader beløper seg til ca. 9 % av oppgitt salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse

Fint renoveringsobjekt, på 105m2, inne i Rethymnon gamleby.

Kretaestate salgskode: SVI047

Flott renoveringsobjekt, på 105 m2 i to etasjer, inne i Rethymnon gamleby. Huset har to rom i første etasje og tre rom i andre etasje. I tillegg finns det en kjekk uteplass på baksiden av huset. I dag har de et WC-rom med dusj der og et vaskerom. Dette kan uten problemer bygges om. Prisen på huset er meget bra.


Prisantydning: 69.000 euro, I tillegg kommer skatter, avgifter til den greske stat og salærer til advokat og notarius som vil utgjøre ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse


Villa på 145 m2, med 4 soverom og 3 bad i landsbyen Roussousspiti.

Kretaestate salgskode: VIL107

Villaen er på 145 m2 og er bygd i tre etasjer, tomten er på 290 m2. I første etasje,med egen inngang, er det en liten hybelleilighet som inneholder stue, et soverom og et bad. Det er også innvendig trapp opp til hovedleiligheten, som inneholder kjøkken med åpen løsning til stueområdet, tre soverom og to bad. Villaen har også to terrasser en i andre etasje og en i tredje etasje. Fra tredje etasje er det havutsikt. Fra kjøkkenet, i andre etasje, er det utgang til en flott steinbelagt hage, med eget grillområde. Inne på tomten er det parkeringsplass til to biler. Villaen var ferdigstillt i år 2006. Ned til havet og Rethymnon by er det ca. 5 km.

Prisantydning: 218.400 euro, I tillegg kommer skatter til stat og kommune og salærer til advokat og notarius, hvilket tilsvarer ca. 9 % av salgspris.

Bilder Detaljbeskrivelse